2011. október 18., kedd

Messzi hegyek között...

Pár nap pihenő következik a blog életében, csak hétvégén fogok újra jelentkezni. Addig is várom értékmentő fotóitokat és ha valakit érdekel a nyeremény is, akkor itt megtalálja mit kell tennie. Én dolgozni leszek, valami hasonló környezetben, mint a képeken látjátok. Ne sajnáljatok... :))   

Képek forrása

Ezekkel a képekkel búcsúzom, de hasonló képekkel és élményekkel térek vissza a hétvégén, remélem akkor is itt lesztek majd! Köszönöm, hogy eddig velem voltatok és ilyen gyorsan benépesítettük ezt a mi "faluhelyünket". Ha szeretnétek még olyan szomszédokat, akikkel úgy érzitek rokonlelkek vagytok, akikkel bármikor lehet egy jót beszélgetni, akkor osszátok meg ismerőseitekkel az eddigi bejegyzések közül a legérdekesebbet... működtessétek Ti a blogot! Ha itt nem is, de a Facebookon tölthettek föl a falamra képeket, érdekességeket... hiszen mindannyinké ez a hely! :) Hátha kedvet kap valaki csatlakozni hozzánk... sokan vannak még, akiknek fontosak a magyar vidék értékei!

Szép hetet kívánok minden kedves "falumbélinek"!


3 megjegyzés:

  1. Hát ezzel mindent elmondtál"falumbéli""földim"...már megint irigylésreméltó helyeken koptatod lábaidat...oly szép e vidék..hogy szinte megszólal...nem is mondok többet...Aztán jól öltözz fel ott a hegyekben...meg ne fázz....szükségünk van Reád a továbbiakban is...megmentőnk...

    VálaszTörlés
  2. Szeretettel várunk vissza,hiányozni fogsz.Szép hetet Neked!ahogy elnézem az meglesz,gyönyörű vidék.Mi köszönjük azt a sok szépet amit megosztasz velünk.

    VálaszTörlés
  3. Azért irigykedni szabad ugye? :) Legalább Neked csodás heted lesz! Én nagyon örülök és nagyon kíváncsian várom az élménybeszámolót és a sok gyönyörűséges fotót!!!

    VálaszTörlés