2011. október 11., kedd

Butikmustra folytatódik II.

Ezúttal nem egy butikot, mint inkább vásárteret mutatok. Egy farm pajtája van berendezve a vidéki élet kellékeivel. A tárgyakon kívül lehet itt kapni helyi élelmiszert, de még baromfit is, mint egy háztáji piacon. Jó nézelődést a bazárban! Képek forrása
Sikerült választani valamit?
10 megjegyzés:

 1. De még mennyire, hogy sikerült. Nagyon szeretek ilyen helyeken bóklászni. Itt csak szeretnék......

  VálaszTörlés
 2. Ujjjujjjujjj! :D
  Szerelmes lettem :DDD

  VálaszTörlés
 3. Milyen jó lenne ha nállunk is volnának ilyenek:) nem de?

  VálaszTörlés
 4. Hajjajj..de még mennyire, hogy tudnék választani. Egyébként Nekem is az ugrott be elsőre, mint Évának: hogy Nálunk miért nincsenek ilyenek? Miért van mindenki megőrülve a plázákért???? Rettentő mű és unalmasak ezek a bevásárlóközpontok. Egy ilyen helyen viszont mindig találsz vmi újat! Itt megfoghatod, érzheted a természetes anyagot, megillatozhatod, kipróbálhatod egymással pl. a levendula csokrot és a pléh virágtartót...passzol? nem? Akkor tovább keresgélek....izgalmas hely. Nekem. Köszi, hogy megmutattad!

  VálaszTörlés
 5. minden előttem szólóval egyetértek.Húúú de nagyon jó lenne itt nézelődni! és persze a szívem szakadna meg ha nem tudnék valamit megvenni,de azért örömmel bámészkodnék.
  Köszönöm!Minden nap alig várom hogy megnézzem mit írtál,milyen képeket osztol meg velünk, ajándékozol meg bennünket a szépségeiddel.Értve ezt képekre és a hozzá fűzött mondanivalóra egyaránt.Szebbé teszed napjaimat.

  VálaszTörlés
 6. Most már csak az lenne jó hogy Téged is megismerjünk..a NÉVTELEN beirót!Részemről,légyszives,CSILLAGOSI ne bosszants ilyenek bemutatásával..hiszen tudod hogy ÉLEK_HALOK az ilyesmiért!!!!:)szerintem nem lehetne engem innen kivakarni...:)Hát ha egyszer megunok mindent,igy fogom én is csinálni...KIRAKODOK!!!!:)

  VálaszTörlés
 7. Csatlakozom Mártához,de azt is tudom mit fog válaszolni Csillagosi:-Még nem jött el az ideje.
  Na valami nem stimmel,vagy két orra van,vagy középen egy szeme,vagy orra helyén a füle...van még variáció!! :))
  Ti milyennek képzelitek???
  Hoppá ne dőljünk be ez csak egy taktika!
  Az biztos a férjem nehezen cibálna ki ebből a fészerből.Vagy sokba kerülne neki:))

  VálaszTörlés
 8. Tetszik, tényleg? :) Mit mondtam pár napja, tavasszal nagy dolgok fognak történni... :)

  Márta szerintem nem engem üldöz kíváncsiságával, hanem olvasótársát, akiben rokonlelket vélt felfedezni, s aki midig kedves szavakkal halmoz el. :))

  Nekem csak egy orrom van, de szemem az több mint kellene, legalábbis sokszor úgy érzem. :) Azért is kell a blog, legyen egy hely, ahol örömmel használjuk amink van. :)

  VálaszTörlés
 9. Igy van!..de a tavaszt én is várom ám!!!!

  VálaszTörlés
 10. No, mindez egy magyar pajtaarculatra formázva itthon is működhetne egy faluban és élőben...

  VálaszTörlés