2011. október 7., péntek

Egy páratlan farm

Nem titok, hogy rajongok a farmokért, tanyákért. Különösen örülök akkor, ha egy öreg farmon egy stílusos, a mai igényeknek megfelelő életteret alakítanak ki. Egyedülálló hangulata van ezeknek a helyeknek s erről mindjárt magatok is meggyőződhettek:

Képek forrása


Hogy tetszett? Éreztétek, hogy egy farmon vagytok? Valami többlet van ezen a helyen, több ez mint egy vidéki stílusú ház. Érződik a kapcsolat a természettel, állatokkal, emberekkel... 

5 megjegyzés:

 1. Ez szuper...a faházaknak nagyon érdekes hangulatuk van..elég csak a fenyőfa illatát érezni egész nap...más a klimája...kellemes...mindig friss!Én ..márcsak tudom!!!!Imádom!!!..és ha farm..és állatok is vannak akkor mégjobban..

  VálaszTörlés
 2. Olyan szép helyekre kalauzolsz mindig, hogy muszáj lesz több időt tölteni nálad, a házunk ugyanis halad felfele (a fal lassan eléri a tetőt - izgi, mi?), és konkrétan el kell gondolkozni a hogy is nézzünk ki bent kérdésen.
  Nálad jobb helyet nehezen találnék inspirációnak.

  VálaszTörlés
 3. Tudod mi tetszik benne? Hogy csupa fa és gerenda, de még sincs "vadászház" érzésem. Nagyon otthonos, kényelmes házikónak tűnik.

  VálaszTörlés
 4. Az öreg fának utánozhatatlan hangulata, mondhatni lelke van. Biztosan vannak itt állatok is. Tényleg nem "vadászház" jellegű, alapvetően eltér attól a szerkezete. De szerintem is nagyon otthonos, noha amit látunk, csak a fotózáshoz kialakított "rend", de a gyerekekkel együtt biztosan élettel telibb.

  VálaszTörlés
 5. Csigaszabo, köszönöm! :) Keresgélj csak nyugodtan... remélem hasznotokra lehetek! :)

  VálaszTörlés