2011. október 12., szerda

"Legszebb vidék" - NYEREMÉNYEK!!!

Van nekünk egy játékunk. Egy játék a magyar vidékért, a magyar falvakért, városokért, emberekért. Egy hónapja indult a játék és még 11 hónapon át tart. Sok kép érkezett az elmúlt hónapban, melyeknek beküldői NEM a nyereményért játszottak, hiszen azt sem tudták, mi az. Azért játszottak, mert fontos számukra a magyar vidék és azok az értékek, melyekkel csak ott találkozhatunk. Ezt szeretném nekik megköszönni és megmutatni a nyereményüket. Hogy mi az? Mintha egy kicsit homályosan látnám...Mi lehet a fűben?


Nos, látjátok már?Hogy melyik az? Hát MIND!!! Pontosabban, 3 győztesünk lesz, akiknek a fotóik az elmúlt hónapban a legtöbb Like-ot kapták a facebookon. Ők hárman választhatnak az ÖSSZES képen látható tárgy közül egyet-egyet maguknak! Megmutatom közelebbről... :-)


Még egyszer, a képeken látható összes tárgy közül választhat egyet magának az a 3 szerencsés, akiknek a fotója a legtöbb Like-ot kapta a Facebook-on a fotóim között, a "Legszebb vidék" (archív mappa) tartalmából. Ugye, hogy megéri velem játszani??? Nos a többiek, ezúttal nem választhatnak semmit... talán a következő hónapban, de akkor már más nyeremények közül. 

Vagy van esetleg, aki mindenképp szeretne ezek közül a tárgyak közül választani??? Na jó, nem leszek kegyetlen... akik a Facebook-on megosztják e nyeremények fotóját és a "Legszebb vidék" (archív mappát), azok közül kisorsolok 1 nyertest, aki csatlakozhat a fotók beküldőihez!

Mindezt október 23-ig tehetitek meg, illetve addig van idejük a fotók beküldőinek, hogy kampányoljanak a fotóikért...  

Csak a kisebb tárgyakat tudom postázni, magyar, szlovákiai és romániai címekre, a nagyobbakat személyesen lehet átvenni Mátranovákon, a Faluhely majorban. Egy hétvégi kirándulást talán megér...


8 megjegyzés:

 1. ..akiknek a fotoja?..vagy akiknek a fotói?....kapja a legtöbb szavazatot!?...és ez a sorsolás mikor lesz?..ramélem nem egy év múlva!:)Nagyon szép tárgyak,bármelyik tetszik..főleg az az állvány-féle,vagy bak...(mert rögtön tudnám használni)..:)

  VálaszTörlés
 2. nekem nagyon tetszik az az állvány,amelyik olyan mint egy gillotin..és az a nagy..MICSODA?...az is szép!!!meg a többi is..Az a nagy is ajándék?..

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok mindenkinek, aki a bemutatott szépséges tárgyak valamelyikét megnyeri, megérdemlik!
  Én ugyan csak a lájkoló oldalon álltam, azaz állok, de magamat is nyertesnek tartom....azzal nyertem a legtöbbet, hogy ennyi gyönyörű táj és ház hangulatos fotóját láthattam (és láthatom még), ennyi lelkes, az igazi értékekért rajongó emberrel találkozhattam....köszönet mindezért, Csillagosi!

  VálaszTörlés
 4. Szívesen! :) De még így is nyerhetsz ajándékot, ha megosztod a mappát és a nyeremények fotóját...

  VálaszTörlés
 5. Márta a 3 legtöbb Like-ot kapó kép beküldője nyer. Tessék buzdítani az ismerősöket, hogy Like-olják a fotókat, vagy 1 fotót! A nyeremények mind a kenderfeldolgozás eszközei. Minden elvihető! Az "állvány" egy szövőszék azaz "eszváta", a "gillotin" pedig egy kendertörő "tiloló". :)

  VálaszTörlés
 6. :)))))))))Nagyon jókat kuncogok itt magamban.:)))))Annyira zseniálisan és ideillően választottad ki az ajándékokat!Csak ámulok és nagyon élvezem,ahogy bonyolítod ezt az egészet!
  Jaj,most kampányolni kell? Azt nem szeretek.....Bocs!Ha valakinek tetszik egy fotó, akkor azt úgyis like-olta.
  Na,most: hogyan kell megosztani és a facebookon? a fotómappát és a nyeremények fotóját???????tegyem fel az oldalamra?????Nekem ez a facebook még mindig kicsit kínai.:)Kicsit nagyon.....:)

  VálaszTörlés
 7. :) Nem kell kampányolni, csak lehet... van, aki szeret. :)A facebook nekem sem a szívem csücske, de hasznos is lehet, ha hasznos dolgokra használjuk. Azt pedig annak tartom, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az őket körülvevő értékekre. Ezért kell megosztani 2 dolgot. 1 a Faluhyen... face. oldalán a képek között a "Legszebb vidék" (archív mappa) -t, és 2. az üzenőfal képei között a nyeremények fotóját. Ott lesz a megoldás a sok kicsi kínai között... :))

  VálaszTörlés
 8. Köszi!Megyek és megpróbálom megoldani.:)))))

  VálaszTörlés