2011. október 24., hétfő

Inspiráció a téli estékhez

Minthogy a kedves hölgy olvasóim igen szeretik az efféle inspirációkat, mutatok ismét egy képsort, hátha meghozza a kedveteket egy kis alkotáshoz! Bevallom én nagyon otthon érzem magam az efféle "teremtő káoszban"... szinte érződik a levegőben, hogy valami készül, valami születik éppen. Az ilyen tereknek sajátos atmoszférája van, valami többlettel bírnak. S többlettel bír az alkotó ember is, kinek kezei újra és újra teremteni képesek... Képek forrása

Ha esetleg szőrmére, bőrre vagy gyapjúra lenne szükségetek, akkor forduljatok hozzám nyugodtan. Segítek ha tudok és ki tudja, hátha veszi valamelyikőtök a bátorságot, hogy megmutassa itt alkotását... :))

6 megjegyzés:

 1. Az a cserge milyen szééép....)-és a "szőrös szivecskék" is kedvesek:))
  (Az ott előnyomott vászon?.-mivel van festve?)

  timi

  VálaszTörlés
 2. Nekem a deszka-fal tetszik,,meg azok a fogaskampók(pont ilyeneket kaptam)....én most kocskaformákat kötöttem,lett belőle takaró..elküldjem?..

  VálaszTörlés
 3. Én foltosrongyos takarókat varrok esténként,bár ma nem, mert a net előtt elidőztem.:(
  Na,jó! Unokámra vigyáztam az este fele részében....:)

  VálaszTörlés
 4. Érdekes, hogy mire használja a régi biztosíték foglalatot, nem veszélyes ez egy kicsit égő gyertyával? Kipróbáltam gyorsan, én kicsit borulékonynak találtam.

  VálaszTörlés
 5. Timi, ezt bizony nem tudom... biztos van, aki okosabb e kérdésben. Márta, küldd ha úgy érzed inspirációt adhat másoknak is.

  A gyertyatartó borulékonyságát elhiszem, magam nem próbáltam. Hacsak nem cseppentesz pár csepp viaszt alá... de akkor minek a tartó? Hát... ezek az élet nagy kérdései... :))

  VálaszTörlés