2011. október 7., péntek

Az idei Hortus Hungaricus képekben

Sajnos idén nem jutottam el Közép-Kelet-Európa legnagyobb virágkiállítására, azonban Éva volt olyan kedves és rendelkezésünkre bocsátotta a képeit. Sok érdekességet föl lehet fedezni a fotókon... jó nézelődést kívánok!

Éva fotói, kérek mindenkit, csak engedélyével használjátok!


Képek alapján lehetetlen véleményt mondani a rendezvényről, az első benyomásom mégis az, hogy bizony inkább vissza-, mintsem előrelépés történt. Még emlékszem a két évvel ezelőtti, méteres átmérőjű bokros krizantémokra, a három méter magas liliomoszlopokra... Ami a környezetet illeti, sokszor elég szerencsétlen a háttér színválasztása. A képek viszont csodásak, hálás köszönetünk érte!4 megjegyzés:

 1. A zsirosvindős kompozíció csúcs! Nekem is van a teraszon kettő : virágtartóként funkcionálnak jelenleg. Köszi a bemutatót-csodásak!

  VálaszTörlés
 2. Köszi a képeket. Én is kedvet kaptam, lehet, hogy jövőre kimegyek. A kövirózsa a kedvencem, de a többi is nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 3. Két éve jártam kint utoljára, szépséges volt.
  Különösen a szabadtéri komppozíciók tetszettek.
  Szépek ezek a képek is.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem jó program minden virágbarát számára, mert annyi kreativitással lehet találkozni... mint pl. a zsírosbödönös kompozíció. Páratlan hatás, 0Ft ráfordítással...

  VálaszTörlés