2011. október 17., hétfő

Mit kezdenétek e házzal...


... ha már a birtokotokban lenne, s adott volna anyagilag is a lehetőség egy felújításra? Van ötletetek? Hogyan rendeznétek be? Maradnátok a vidéki stílusnál vagy elcsábulnátok valami másnak? Na nem csak kérdezek, mutatok is:
Képek forrása

Nos van valami ötletetek? Azért is indítottam a "Legszebb vidék..." játékot, hogy fölfedezzük itthon is az efféle épületeket, s ha valakire rámosolyog a szerencse, valóra válthassa álmát...

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörü,..csak a tetőt javitanám ki..óvatosan hogy a vadszőlőt ne bántsam...ENNYI!Ideköltöznék..és élnék benne!Rokonlelkeknek nyitnék egy klubot!(CSAK ...rokonlelkeknek..!)...irodalmi,művészeti estéket,zenedélutánokat..és gasztronomiai "Bomba"napokat tartanék..amugy meg ellennék itt békében..

    VálaszTörlés
  2. Az alsószinten pajta boltot csinálnék az emeleten laknék és legfölül vendégszobákat:)csinálnék egy stéget a csonakoknak,a tetejét letisztitanám és kipotolnám a töredezett cserepeket és meghagynám eredeti formájában állagmegörzéssel:) persze ha lenne pénzem.

    VálaszTörlés
  3. Éva a teljességre törekszik, nagyon tetszik az ötlete. Sűrűn járnánk hozzád! :) De a Mártáé is, sőt, egy efféle klubon már én is gondolkodtam... és meg is fogom valósítani, csak idő kérdése. :)

    VálaszTörlés