2011. szeptember 11., vasárnap

Legszebb vidék... JÁTÉK!!!

Indulhat a kincskeresés!!!


A mai naptól fogva 1 teljes éven át keressük azt a magyar települést, ahol a legtöbb különleges, bájos vidéki ház, otthon van! Vajon mennyire ismered saját településed kincseit??? 

Milyen házakat keresünk? Lehet régi, roskadozó, lehet szépen felújított, lehet újonnan épített, nem ez számít, hanem az, hogy tükrözzön egyfajta vidéki életérzést, amit nektek a magyar vidék jelent. Iránymutatónak itt van két korábbi bejegyzés, elhagyott és élő vidéki házakról, portákról.

A játék a következőképpen zajlik:


 1. Fotózzátok le a kiválasztott házakat és küldjétek el a nevetekkel és a település nevével együtt erre a címre: legszebbvidek@gmail.com Egy beküldő bármennyi képet beküldhet, több településről is.
 2. A Facebookon a "Legszebb vidék" mappába minden hétvégén föltöltöm az előző heti képeket (itt még a település és beküldő neve nélkül), ezek közül a legtöbb Like-ot kapó képek maradnak versenyben.
 3. A játékban maradt képek egy archív mappába kerülnek, ahol immár feltöltőjük és településük nevével fogadják a Like-okat. Az a település lesz a nyertes, ahonnan a legtöbb versenyben maradt kép származik. A legtöbb Like-ot kapó képek beküldői pedig külön díjazásban részesülnek!
A nyereményekről!

Mint látjátok, a játékban települések és egyéni játékosok is részt vesznek és nyerhetnek! Mit is? 

Minden hónap végén díjazzuk a 3 legtöbb Like-ot kapott képek beküldőit. A játék lezárulásakor pedig díjazzuk az 5 legtöbb Like-ot kapó kép beküldőjét. 

A nyertes település elnyeri a megtisztelő, legszebb vidéki település címet, az ezzel járó ajándékkal és oklevéllel. Ki ne szeretne a magyarság legszebb vidéki településén élni és melyik település ne szeretné maga mögött tudni a vidéki életet kedvelő blogolvasók népes táborát?! Emellett minden a játékba nevezett település gazdagodik egy értékleltárral, amely nagy segítség lehet napjaink támogatási és pályázati struktúrájában a fejlesztési folyamatoknál...

A nyeremények minden hónapban egy-egy téma köré csoportosulnak. Hamarosan mutatni fogom az első csomagot!


Figyelem!

Bárki, bármelyik településen készíthet képeket, és nevezhet azzal a játékba. Az azonos házról készült képek közül a zsűri dönti el az indulás jogát. A képek föltöltésének hetében kérem, hogy mindenki tartsa tiszteletben azok anonimitását, utána szabadon lehet a „Like kampányokat” szervezni a nyereményekért vívott „küzdelemhez”. 

A Like-oknál vegyétek figyelembe, hogy elsősorban a házat vagy portát kell értékelnünk, s csak másodsorban a fotó minőségét! Ettől függetlenül azonban igyekezzetek jó minőségű, hangulatos képeket készíteni!

A játékban való részvétel feltétele ennek a bejegyzésnek a Facebook-on való megosztása!!!

Nagyon jó játékot kívánok mindenkinek, holnaptól várom a fotókat, hogy postázhassam nektek a felhalmozott ajándékcsomagokat, amelyekről hamarosan képeket is láthattok!


9 megjegyzés:

 1. jól értem, a feltétel, hogy fészbukos legyen a beküldő?

  VálaszTörlés
 2. De jó! Én biztosan küldök egy pár fotót!
  Sallai László

  VálaszTörlés
 3. Katalin, ha nem vagy és nem is szeretnél ott regisztrálni, akkor is küldhetsz képeket és bár a játék ott zajlik, attól még nyerhet az általad beküldött fotó! Nem a facebook-ot szeretném népszerűsíteni, hanem a magyar vidéket, de ezt azon a felületen lehet legeredményesebben tenni... Köszönöm a megértést és remélem ez még nem veszi el senkinek a kedvét a játéktól! Én különösen számítok azokra is, akik esetleg elvi okokból nem regisztráltak ott!

  VálaszTörlés
 4. Szia ! megosztottam és játszok :))) Már is küldök fotókat:)))
  Örülök, hogy részt vehetek egy ilyen örömteli kezdeményezésben.. felfedezni Mo rég elfeljtett értékeit :)))

  VálaszTörlés
 5. Ez egy szuper játék!!!!!!!A fantáziám és a keresés már a fejemben meg is indult, a többi ezután!:)

  VálaszTörlés
 6. Megosztottam. Indul a képek keresgetése! :))

  VálaszTörlés
 7. Nagyon örülök és várom a képeket!

  VálaszTörlés
 8. Erdélyből is lehet nevezni???

  VálaszTörlés
 9. Igen, lehet bizony! Várom a fotókat!

  VálaszTörlés