2011. szeptember 15., csütörtök

Vendéglátás felsőfokon - lakberendezés azon is túl...

Ezúttal egy tanulmányútra invitállak benneteket. Célállomásunk Saint Jacques de Compostela. Lehet itt pihenni, szemet legeltetni, de még jobb lenne, ha keresnétek, kutatnátok ennek a csodálatos helynek a varázsát, ellesnétek ezeket a lakásbelsőket. Számomra ez a hely jelenti a vidékies lakberendezés csúcsát... persze nem a falusi szállásokkal állítom szembe, hanem összességében értve ezt. Nem is beszélek tovább, figyeljetek, gyönyörködjetek!

Képek forrása

A hölgy arcán elégedett mosoly. Az enyémen is. Már tudom, hogy megvalósítható az álmom és a végeredmény valami egészen különleges lehet. Ma nem lesz több bejegyzés... ha tehetitek nézzétek meg e képeket újra és újra... én még mindig fel tudok fedezni valami újat. Föltegyem a szokásos kérdést? :) Lenne kedvetek eltölteni itt egy vakációt? 


5 megjegyzés:

 1. A kérdés nagyon jó!!
  Természetesen nagyon boldogan töltenék el itt egy hétvégét!
  Sőt többet is!
  Mosolygós napot!
  Ambrus Ágnes

  VálaszTörlés
 2. ÓÓÓ, de gyönyörű!
  Én hempergőznék a pihe-puha szőnyegen, beleülnék minden fotelba, kipróbálnék minden ágyat, mindent megtapogatnék, és szippantanám be az illatokat, a színeket, csodálatos!!!! Aztán pedig elbújnék egy sarokban, és titokban ott maradnék! :o)

  VálaszTörlés
 3. Nekem megint nagyon tetszenek..a SZÍNEK...a sok szürke és barna kombinálása...Természetesen a hely varázslatos!...Nem tudok hozzászólni,csak bámulni...:!

  VálaszTörlés
 4. Ez 10 pontos. Ritka amikor azt mondom, így tökéletes, ahogy van.

  VálaszTörlés