2011. szeptember 30., péntek

Kő a házban

Szeretem a kavicsokat. Van bennük valami, ami nyugalmat áraszt... ahogyan ezt több kultúra is felismerte. Az első képet nézzétek legalább tíz másodpercig, vagy számoljátok meg, hány kő van az első két sorban... meglátjátok csodát tesz! :) 


El tudjátok képzelni ezt a hatást a lakásban? Két példát hozok, egy elegánsabbat, és egy otthonosabbat, lehet választani... sőt ötletelni.Na itt nem pont a feng shui elvei érvényesülnek, de nekem nagyon tetszik! :)

7 megjegyzés:

 1. nekem ennél több kövem van otthon:)))a párom szerint statikust kell hívatni, hogy menni kővel jöhetek még haza egy-egy kirándulástól:)

  VálaszTörlés
 2. :)Én is mindig kővel jövök haza kirándulásról.:)
  Szeretem őket.A lakásban mindenhol felbukkannak az unokák nagy örömére -is.:)

  VálaszTörlés
 3. Mammka csak nekem látszik úgy, hogy felkiáltójeled van a fotód helyén? (jól elmagyarázom, bocs, és a bloggazditól is bocs, hogy itt értetlenkedek)

  VálaszTörlés
 4. Ha kőből építkeznénk, statikailag is könnyebb lenne tervezni. :)Szerintem mindenki rajong a kövekért, kavicsokért, csak van aki felnől. :)) Na persze ez csak tréfa volt, de a gyermekek, akiket még "kiengednek" a szabadba, azok biztosan begyűjtenek jópár kavicsot, az ő tanulási, világgal való ismerkedési folyamatuk ezzel indul...

  VálaszTörlés
 5. Semmi gond, én is úgy látom, hogy eltűnt Mammka szép profilképe.

  VálaszTörlés
 6. Hopsza!:( Rendet próbáltam rakni a Picassás fotóim között és úgy tűnik,hogy pont kitörlődött a porfiklépem.Tanulság: nem kell mindig rendet rakni.:))))
  Mindjárt megpróbálom visszarakni.Köszi,hogy szóltatok!Bár én is látom.:(Illetve :nem látom.:)

  VálaszTörlés
 7. Én egyszer kirándulásból..rengeteg követ tettem a ....Vargányák alá...illetve először a köveket raktam...Párom kérdezte "Ennyi sok vargányát találtál?"gyanus volt neki..mivel ő cipelte,dehát ha elárulom hogy alatta kövek vannak..biztosan kidobja őket.és nem hozza haza.....Igy lett nekem Sziklakő....:)csak aztán derült ki a turpisság...

  VálaszTörlés