2011. szeptember 23., péntek

Hortus Hungaricus - 2. rész

Kedvcsinálónak mutatok még pár képet az elmúlt évek kiállításairól. Nagyon sok ötletet és ihletet lehet meríteni ezekből az installációkból. Rengeteg kreatív ember van ebben az országban, akiket a hétköznapok során észre sem veszünk, ám ilyenkor előbújnak valahonnan és megtöltik a hatalmas kiállítóteret. A nagy cégek pedig nem sajnálnak vagyonokat költeni a kiállított virágkölteményekre. A józan ész azt mondatná, hogy irtózatos pazarlás ennyi virágot felhasználni három napnyi szépségért, viszont mikor az ember ott áll a virágesőben, nem az eszére hallgat. A szíve pedig azt mondja, ilyen csak a mesében van... meg évente egyszer itt, a mi hazánkban. 
 

 
Saját fotók, aki használja a blogra hivatkozzon!

Sajnos egyre biztosabb, hogy mi idén nem fogunk eljutni, ezért arra kérlek benneteket, ha valaki ott lesz, az készítsen fotókat, amiket aztán bemutathatunk majd itt, a blogon is.


4 megjegyzés:

 1. Gyönyörű! Nagyon jó képeket hoztál. Öröm volt nézegetni.
  Amit még rendkívül tudok értékelni, hogy a képek nagyíthatók. Jól láthatók még a részletek is.

  VálaszTörlés
 2. Minden nagyon szép...de nekem az első 5 kép tetszik nagyon!A rendetlenül lerakott kockakövek(mintha félbehagyták volna)a kis pergola a régi ajtóval(jegyszedő..vagy WC.t takar?)a kis házikó kék ablakkeretekkel..és ami a lényeg a SZÜRKÉSKÉK-fugázás a téglák között....maga az ötlet...szuper!!!a kis vizcsobogással..de amit BIZTOSAN megcsinálok Őszi dekorációnak..az a fekete gumicsizma...virággal....Úgyis van egy Bőr country csizmám..amit már régóta ki akartam dobni...:)de most marad!!!!..egy két narancsos tökkel..szuper lesz...!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nekem a két hűtő szekrény tetszett a legjobban,föleg azért,mert eszembe jutott ahogy jött a jeges hetente és hozta a hozzá való jég tömböt:))
  A virágok és a hangulatok is csodásak....de nekem...

  VálaszTörlés
 4. Örülök ha tetszett, remélem kapok valakitől képeket az ideiről. A jeges ládák régóta mozgatják az én fantáziámat is, régóta akarok egy jeges vermet ásni, lehet végre megteszem. Márta az nem Wc. :) Az lehet mondjuk egy pincelejáró. Az Alföldön szokás efféle lejáratot ásni a lépcsőnek, a föld alá... ha már a hegyoldalba nem lehet. :)

  VálaszTörlés