2011. szeptember 14., szerda

Vidéki házikó kívül - meglepetés belül

Mindig is elbűvöltek Bretagne házai. Többször be is néztünk már egy-egy kertbe, házikóba. Most valami egészen váratlan dolgot mutatok! Nézzétek meg jól az első képet, figyeljétek meg a kis házat és álljatok meg egy pillanatra, képzeljétek el milyen lehet belülről.  


Elképzeltétek? Akkor elárulom... nem olyan! A hatalmas belső tér egy részében egy mai, modern konyhát láthattok.
A lépcsőfeljáró már közelít ahhoz, amit elképzelhettetek, de a nappali ismét ámultba ejt. Mintha egy villa központi szobája lenn, fantasztikus fa burkolatokkal.
A tetőtér modern vonalvezetését antik hatású tárgyakkal és régi gerendákkal kompenzálták. Érdekes a hatalmas, betonvályú a fürdőben. :)Képek forrása
Végezetül ismét itt a ház. Ugye nem ezt vártátok? Azért tetszett valami?


6 megjegyzés:

 1. Igen tetszett bizony. A ház kívülről és a kert, de az nagyon.
  A többi az én számomra felejthető, pedig híve vagyok az eklektikának. Ez már olyan mértékű stíluskeveredés ami számomra sok.

  VálaszTörlés
 2. Nekem a betonvályú tetszik a legjobban,és a ház maga a környezetével!..Bárcsak ott lakhatnék...:)

  VálaszTörlés
 3. nekem is csak kívülről tetszik...sajnos megrögzött romantikus vagyok, ezért a fantáziám azonnal beindult és vártam a kicsit homályos, de meleg színekkel, természetes anyagokkal berendezett házikót. Kelmékkel, szőnyegekkel, virágokkal, baldachinos hálóval. Minimum egy cicával a régi kényelmes fotelben, porceláncsészével az asztalon... :( nem az lett. Szóval a szavazatom Én is a ház külső megjelenésére és a kertre adom, a többi valóban felejthető.

  VálaszTörlés
 4. Háááát, belülről nem tetszik,bevallom őszintén.Kívülről mesés és ehhez igazodva rendezném én be, dehát ez már az én bajom.:)

  VálaszTörlés
 5. Jaj nekem nagyon nagyon tetszik,csak egy icipicit változtatnék :) gyönyörű :)

  VálaszTörlés