2011. szeptember 26., hétfő

Pompás kis vidéki kastély

Fejedelmi vadhoz fejedelmi lak dukál. Tudták ezt az egykori kastélytulajdonosok is. A vadászkastélyok a nemesi családok féltve őrzött kincsei voltak, mint egy kis ékszerdoboz. Gyönyörű környezet, pazar lakosztályok, kevés a kastélyokra általában jellemző túlzás, ez esetben nem a méret, hanem a hangulat, az otthonosság számít, hiszen egyfajta menedék ez. Egy ilyen kastélyt mutatok most nektek. 
Képek forrása

Nos, el tudjátok képzelni magatokat, amint e kastély ablakából csodáljátok a falevelek sárgulását, hallgatjátok az esti szarvasbőgést... ? 2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a kastély.
    A magyar kastélyokat is szívesen megnézném. Azokat amik szállodaként működnek azok egy részét már láttam. Olyanokra gondolok amik úgy igazán magán kézbe kerültek. Kik lakják, mire használják és hogyan rendezték be ezeket a szépséges régi vadászkastélyokat.

    VálaszTörlés
  2. Én egy egyszerü kis faház ablakával is megelégszem...szép a kastély..de nekem túl elegáns...Hogyan jöjjek be ,sáros bakkanccsal,virágokkal,gombával,falevelekkel..ha ilyen elegancia van...?...Az én "VADÁSZKASTÉLYOMBAN "....még áram sincs!!!!..Olyan klasszul tudunk sütni-főzni petroleumlámpa mellett....és milyen finomakat..pld szalonnával tüzdeltcsukasült egéyzben,zöldség-ágyon..borral...Hmm..:)

    VálaszTörlés