2012. január 3., kedd

Reggeli malackodás

Arra gondoltam, csempészek egy kis falusi hangulatot a blogon át a reggelbe. Az interneten böngészve nem igazán találtam olyan videókat, amelyek a legkisebb gyermekek számára hitelesen és érdekesen mutatnák be a háziállatokat. A továbbiakban több ilyen videót is készítek majd, legalább itt, a faluhelyen lássanak és halljanak igazi állatokat.

Most belehallgathattok egy malac reggelibe. A szőke mangalica malacok a vályúba állnak s teszik a dolgukat: malackodnak...

video

Mit esznek ilyen jóízűen? A reggeli receptje: végy néhány száraz zsömlét, kenyérhéjat, öntsd nyakon forróvízzel, majd ha megpuhult önts rá korpát vagy darát és keverd jól össze. Végül bolondítsd meg az egészet reszelt sütőtökkel. 


Saját fotók

Garantáltan sikered lesz a malacoknál, aminek másnap reggel jól hallható jelei lesznek. Na legközelebb azt is fölveszem... bár azt aligha hallgatjátok végig! :-))


2 megjegyzés:

  1. remek volt,isteni..az a kis röfögős.csámcsogós önfeledt malackodás ...egyből hangosan felkacagtam...Imádnivalók..vegyél fel még ilyen hangokat....!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés