2012. január 11., szerda

Rusztikus angol konyha

Kedvelem az angol cottage-ok hangulatát, mondhatni rajongok a több száz éves házakért. Most egy ilyen ház modern konyháját szeretném nektek megmutatni, amely majdnem kifogástalanul beillik környezetébe.    
Ezen a képen látszott a "majdnem" oka. Ez a szögletes, lambériaszerű sarokpad véleményem szerint nagyon messze áll az enteriőr többi részétől. Annyi gyönyörű régi pad van - na persze rögtön a magyar népi kultúra jut az eszembe, de biztosan van arrafelé is -, sokkal jobban illene ide valami más. Ezt leszámítva a dió bútorzat nagyon igényes és szépen illeszkedik a konyha hangulatához.Képek forrása
Mindig örülök, ha a modern szolgáltatásokat minőségi anyagokból és tradicionális formában valósítják meg. Úgy vélem ez a konyha jó példa erre. Szerintetek?


6 megjegyzés:

 1. Csillagosi kérlek mondd meg hol lehet neked privátban képet is küldeni, facebookra nem szeretném feltölteni.köszönöm Mariska

  VálaszTörlés
 2. faluhelymajor@gmail.com Ide várom. :-)

  VálaszTörlés
 3. Nekem a butorok "Zöldje"és..a padló tetszik...már unalmas kicsit a terakotta...ez igy szürkés-pala -fekete..nagyon jó!az a sarokpad pedig.....hmm most az egyszer megbocsájtom!:)

  VálaszTörlés
 4. Remekül sikerült összehangolni, egyik kedvenc témám a tradicionális konyha. Nagyon tetszik.. a zöld és a pala nekem is "bejön".Szívesen sütnék-főznék itt!!:)Kati

  VálaszTörlés
 5. Harsányi Ildikó2012. január 14. 1:27

  Nekem nagyon bejön ennek az étkezőkonyhának a hangulata mégis elszomorít hogy nincs benne semmi szenvedély ,a háziak semmi régi eredeti darabot nem tettek bele nem árulkodik a régi dolgok szeretetéről semmi.Szinte úgy tűnik hogy a berendezéssel akarják feledtetni az épület "ócskaságát"Nincs benne textil egyáltalán,sem pedig kis virágzó cserepesek pedig az angol vidéki konyhák textiljei és virágai elengedhetetlenek.Nekem túl "steril" vidéki konyhához.

  VálaszTörlés
 6. A "majdnem"-mel tökéletesen egyetértek!! Teljesen oda vagyok az angol vidék hangulatáért! Persze a gyönyörű magyar vidék legalább annyira el tud bűvölni! :))

  VálaszTörlés