2012. január 10., kedd

Kacsatánc - hanggal

Folytatom az állathangokat bemutató sorozatunkat a kicsik okulására, nagyok derülésére. Ezúttal a búbos magyar kacsák foglalják össze röviden, mit érdemes tudnunk róluk. 


video


Háp nem kedvesek? 

4 megjegyzés:

 1. Háp..nagyon aranyosak..már az első hápogásnál is mosolyra fakadok!:..sokszor megállok az ilyen helyeken hallgatni,látni őket..tyukokat,malackákat,juhokat..stb..no meg a kutyusokat is..

  VálaszTörlés
 2. Bizony érdemes megállni ahol lehet! Különösen a gyerekeknek fontos lenne látni, hallani. Magam is látom, hogy milyen ismeretterjesztő ezt-azt lehet kapni a játékboltokban, könyvesboltokban. Olyan távol vannak a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

  VálaszTörlés
 3. Az utcánkban ahol a vendégházunk van,egyik szomszédunknak csodálatos magyar fajta állatai vannak, kacsák, libák, pulykák, gyöngytyúk, nyúl,magalica,ló,tehén.... a vendégeim mind csodálkoznak és szeretnek a gyerekek is megállni,simogatni.Egy baj van oly mértékben nagy a rendetlenség és kosz az udvaron, hogy nagyon szégyelem magam.Minden bíztatásom,tanácsom,ötletem ellenére 12 év alatt nem sikerült elérnem, hogy valamit is tegyen ellenében.Ez a magyar gazda?Mariska

  VálaszTörlés
 4. Sajnos ez általános baj... ezen (is) próbálunk változtatni. Az állattenyésztés régen főúri "passzió" volt, vissza kellene adni a rangját...

  VálaszTörlés