2012. január 11., szerda

Magyarország... ilyen is volt

Egy rendhagyó képsorral szeretném a blogot és annak facebook oldalát színesíteni ez elkövetkezőkben. Egy kedves ismerősöm küldött pár fotót a régi Magyarországról. A képsor döntően a magyar polgárságot ábrázolja a fotográfia hazai elterjedésének kezdeti szakaszából. Fantasztikus karakterek, pillanatok, érzelmek láthatók a képeken. Remélem ti örömötöket lelitek majd bennük! 

Képek forrása
 Ez a bejegyzés egyben felhívás is. Ha van a birtokotokban olyan kép, amely a XX. század elején készült és szívesen megosztanátok itt, akkor azt örömmel fogadom. Elsősorban olyan képeket szeretnék látni, amelyek valamilyen okból különlegesek, akár a környezetről, akár a szereplőkről legyen is szó. Ne értsetek félre, de nem szeretnék ezer katonaképet kapni, sem megannyi beállított családi fotót. Ha a szereplők mozgásban vannak, vagy különleges a kompozíció, akkor annak nagyon fogunk örülni! A címem: faluhelymajor@gmail.com

2 megjegyzés:

  1. Mennyire szeretem ezeket!!!!!
    Egy gond van Csillagosi!: a 19. sz.elején főleg beállított képek készültek, lásd szüleimről és nagyszüleimről.Akkor mi legyen?
    Mi legyen a Facebook-kal? Erről írok majd holnap emailben...

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, de azok között is vannak "gyöngyszemek", keresd meg azokat. Ha valakinek, hát neked jó szemed van hozzá! :)

    VálaszTörlés