2012. január 1., vasárnap

Január 1.

Nincsenek hangos szavak... nincsenek éles fények. Újjászületett egy esztendő, még bántaná őt és talán az elmúlt éjjel őt ünneplőket is. Itt csend van. Nyújtózhat a szem és a lélek egyaránt... egyszerű formák, egyszerű gondolatok... fordul a Föld, indulhattok...
Képek forrása
Végére értetek és én is veletek ébredek. Ugye jó volt fölépíteni szemetekkel, lelketekkel a valóságot? Sokkal többet akarok üzenni e képsorral, mint amit az első sorok tükröznek, de ma reggel még nem lehet... csak majd lassan, szépen sorjában. Nézzétek végig az év során újra és újra e képsort, fontos a sorrend és fontos minden kép. Mindnek üzenete van. Erről az üzenetről szól ez új esztendő! Sok szeretetet és hitet kívánok hozzá! 

5 megjegyzés:

 1. Határozottan kijelölt korlátainkat néha felváltja a jelzett határ melyen keskeny de biztos út vezet át a kanyargós keskeny útra találva biztos menedékre lelhetünk a hegyoldalon, társunk a kutya hűségesen őrzi és örül, ha meglát bennünket,őseink állnak az út mentén mely Isten házába és örök birodalmunkba vezet,ahol szabad lelkünk megpihenhet, amit hátrahagytunk a gondos, egyenes jelek a földön,munkánk jelei.
  Ezt reméljük az új esztendőben is, hiszen ez az az út ami ember számára mindig járható.
  Mariska

  VálaszTörlés
 2. Ez is nagyon szép gondolat..átjött..köszönöm!
  BUÉK..még egyszer mindenkinek!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép olvasat! Én még nem írom le enyémet, mely igen közel áll ehhez... hiszen nem is az számít, hogy én mit gondolok, hanem hogy ti ezen gondolkoztok. Az út maga a cél... ahogyan keleti vallások tanítják.

  VálaszTörlés