2012. január 3., kedd

Akár a mi portánkon is lehetne...

Valamiért úgy érzem, ez a ház tetszeni fog nektek. Nem hazai, de mégis van benne valami, ami megdobogtatja szívem. A formák, az élettel teli enteriőr, az állatok... ember- és természetközeli. Öröm nézegetni a képeket. 

Képek forrása
Elárulom, Lengyelországban található. Talán a közös múlt vagy a nemzetbarátság az oka, de egy ilyen házat idehaza is el tudnék képzelni. 


4 megjegyzés:

  1. Végre egy embeléptékű ház - számomra. Látok csodálatosakat, szemlátomást a dizajn felsőfokán, pénz és minden darab a helyén van, én ebben a házban érzek először embert és lelket. Nekem is van olyan szalmaangyalkám, tőlük hoztam, szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Már a második képtől sejtettem, hogy Lengyelországból való. :-) Imádom a lengyel rönkházakat (vagy hogyishívják). Minden évben csodálom a szépségüket, és nagyon szeretnék én is egy ilyen házat.

    VálaszTörlés
  3. Na hát ez "coup de foudre"!...szerelmes vagyok belé!..csodás...a tárgyak..az emberközelség...a lélek...Tetszik az állvány...amire a parasztblúzt tette...de nemcsak az...az egész ház olyan varázslatosan egyszerű.........IMÁDOM!...

    VálaszTörlés