2011. november 8., kedd

Újabb cottage Angliából

Maradjunk ma természetközelben! Miért ne lehetne igényes, stílusos otthonunk úgy, hogy közben van egy zöldségeskertünk, van néhány állatunk, gyümölcsfánk. Ezek a cottage-ok mindezt tartalmazzák. Persze van amit máshogyan képzelnék el benne, de már annak is nagyon örülök, hogy van ahol még létezik ez a fajta életmód...


Képek forrása

Szép lehet itt élni... 

4 megjegyzés:

 1. Szép házat hoztál megint! Elsőre amikor a post képeit néztem vmi kezdett nem stimmelni, egyre inkább úgy éreztem, hogy ebben a házban nem laknak, nem otthon igazán, lélek nincs benne.A képek forrásánál aztán megtaláltam.Úgy látom ez egy ingatlan ügynök oldala aki a legjobb oldalát akarja mutatni mégis kevés személyes dolgot.Azért mégis szép.

  VálaszTörlés
 2. Bocsánat jobban megnéztem az angol oldalt fotózáshoz bocsátanak rendelkezésre ingatlanokat, nem eladásra.

  VálaszTörlés
 3. Igen, jól látod... bizony ez érződik a képeken is. De így is nagyon örülök, hogy vannak ilyen források, a szívet pedig adjuk mi hozzá!

  VálaszTörlés
 4. Ha nem látnánk ilyen fotókat..nem látnánk ilyen kandallókat,kemencéket,kályhákat(sparhelt)és ilyen tisztaszobákat!de ropógós lehet itt az ágynemű...itt az ember egész nap dolgozik a háza táján,este pedig leül a kandalló mellé..na jólvan ..én elvárnék..JEAN--tól egy forró teát is!!!
  vagy JOHN..tól inkább!:)
  !

  VálaszTörlés