2011. november 8., kedd

Faluhelyen mikor a nap felkel

Sokféleképpen írhatnék a reggelemről, de nem fogom megtenni. Nagymamám amatőr festő volt. Sokszor hosszú perceken át néztem vele némán a napfelkeltét, napnyugtát. Ezek a percek mindig ezekkel a szavakkal értek véget: "Látod kisfiam, ha én ezt így megfesteném, azt mondanák, hogy ilyen nincs a valóságban, giccsesnek, túlzónak neveznék... csak te meg én tudjuk az igazságot." Ha megírnám, hogy milyen itt egy reggel, azt mézes-mázosnak találnátok... nem írom meg, de tudom az igazságot. Egy-egy villanását megmutatom, a történetet pedig képzeljétek ti hozzá!


Saját fotók, használatuk ezúttal csak engedélyemmel lehetséges!

Parázs, a kuvasz nyitotta és ő is zárja a képsort. Ha van valaki, aki tőlünk jobban tudja az "igazságot", akkor ő az. 


5 megjegyzés:

 1. Na ...ezek aztán A FOTÓK!...nem kell svéd táj,vagy francia..nekem ez kell!..és már kötöm is a sálakat a kis kopasznyakuaknak..oké?...gyönyörü reggel..érzem!Nagyon szép,ködös,zúzmarás,szürkés..feelinges képek!gratulálok..ezt jól megörökitetted!köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Örömteli virtuális séta volt a birtokon hajnalok hajnalán, köszönöm a képeket, hogy megosztottad ezt az élményt. Kedvesemmel sokat járunk a természetben - egyenlőre még, mint városlakók - szabadidőnkben megyünk sokfelé, és mindig örömmel és szinte áhítattal csodáljuk a természet adta szépségeket, olyan fények, formák, illatok, naplementekor leírhatatlan színkavalkád, amiknek részesei vagyunk, hogy nem is kell másabb, szebb élmény. Mi így töltekezünk fel :)

  VálaszTörlés
 3. Én is örülök, hogy jó érzéseket ébresztettek a képek. A természettől aligha lehet szebb bármi is, én is innen merítek erőt a mindennapokhoz...

  VálaszTörlés
 4. gyönyörüek a képek,a fonott kerités,a fagyott fűszálak,a kemence,a kiskakas,és a felkelő nap!..nagyon szépek..

  VálaszTörlés
 5. Nehéz megszólalni. Mióta falun lakunk (állataink sajnos nincsenek, illetve 3 macska 1 kutya)de én inkább azt szoktam mondani, hogy ÉLÜNK, sok mindenbe belekóstolhattunk. Mások a fények, a levegő, a csend ,nehéz leírni. Sokszor látom mesésnek a reggeli fényeket, a ködből kivilágló napot. Neked meséljem, hiszen tudod. Köszönöm az élményt.

  VálaszTörlés