2011. november 11., péntek

Pántli... pálll.. pálnikafő..fő..zés.

"Igyunk még mert van mit, jó ember lakik itt, hejj nem csörög nem csattog elmulathatunk itt!" No de miért van mit? Azért mert szívüket-lelküket beleadó dolgos férfiemberek, bölcs szakértelemmel, féltő gondoskodással megteremtik Az italt. Hát nézzétek, nem az Ég vigyázza-e ezt az aprólékos munkát?   
Van ahol nem árt a felügyelet... de mit... kit is kell felügyelni? Pedig már a dikó is oda volt készítve, hátha elnyúlik a minőségellenőrzés... meg az ellenőr is.Ahol a fényt már nem csak mi látjuk, ott világmegváltó gondolatok születnek... és szavaltatnak el. Ott van férfierő jobbá tenni a világot, van bátorság és elszántság...  


Aztán lassan egyedül maradunk világmegváltó terveinkkel, s erőnk se sok van már előadni azokat, de tekintetünkben még ott az elhatározás... míg be nem látjuk, egyedül maradtunk... s bánatunkban iszunk mégegyet.   

Képek készítője: Mihai Grigorescu
Ezt a görbe tükröt azonban sokkal egyenesebben is lehet tartani, vannak akik sokkal frappánsabban összefoglalták mindezt. Mivel felelősségteljes szülők vagyunk nem árt megtekinteni az alkohol veszélyiről szóló oktatási segédanyagot: 

Pálinkás jó estét kívánok! :))

2 megjegyzés: