2011. november 17., csütörtök

Ködös norvég reggel

Csodálatos érzés egy karnyújtásnyira a természettől ébredni. Ezt a hangulatot szeretném nektek ma egy kicsit közelebb hozni. Képzeljétek el, amint a reggeli után kiléptek a tornácra és ezt látjátok magatok előtt...

Lassan fölszáll a köd és láthatóvá válik Isten nagysága...Képek forrása
El tudnátok képzelni magatokat ebben a környezetben? Nem kívánom, hogy munka nélkül maradjatok, lehetne, hogy reggel ébredés után megetetitek a baromfit, kiengeditek a juhokat s aztán este újra ellátnátok őket. Napközben vendégeket fogadnátok az egyik öreg házikóban, helyi ételeket készítenétek nekik, kirándulni kísérnétek a hegyekbe, a fjordhoz, gyalogosan vagy lóháton... Én nagyon is el tudnám képzelni.4 megjegyzés:

 1. Az ilyen reggelek mindig szent pillanatok, az ember hajlamos ilyenkor saját magán kívül nézni a világot és magasabb rendű dolgokon elmélkedni, a szemét nem a földre szegezni és ráeszmélni arra, hogy milyen porszemek is vagyunk.Gyönyörű képek. Mariska

  VálaszTörlés
 2. Ha tehetném most azonnal így élnék. Az egyetlen élhető élet szerintem.

  VálaszTörlés
 3. Hát én amióta megszülettem..Így élek..csak nem ebben a világban!ismerem ezt a ködöt,hegyi levegőt..Csillagosi ..NE BOSSZANTS!!!:):))))

  VálaszTörlés
 4. Csilla is csatlakozott a klubhoz. :) Szerintem is, még ha nem is az egyetlen, de majdnem az. Piroska és Márta szerint is. :)

  VálaszTörlés