2011. november 24., csütörtök

November utolsó színei, színes képei

Időnként át szoktam hozni ide hozzánk a kedvenc lakberendezési blogom képeit. Azért teszem, mert akarva vagy akaratlanul, annyira tökéletesen illeszkednek a képsorok hangulatai a természet változó színpalettájához, hogy az mindig teljesen elbűvöl. Nézzétek e képeket, magukon hordják november összes hangulatát, az adventet váró ember összes érzését! 
Képek forrása

Már csak pár nap van hátra az év sokak által legszürkébbnek tartott hónapjából. Remélem ellensúlyozni tudtam a novemberrel kapcsolatos előítéleteinket itt a blogon. A következő napokban egy olyan munkán kell dolgoznom, amely a blog szellemiségével azonos, a faluról és a vidéki életről szól, azonban nem teszi lehetővé, hogy rendszeresen, naponta 2-3 bejegyzést tegyek közzé. Ennek a pár napnak a hozadéka azonban sokkal több lehet a hitvallásomra nézve, mintsem hogy ne hozzam meg érte ezt az áldozatot. Arra kérlek benneteket, legyetek türelmesek és elnézőek velem, ha pár napig csak ritkán, vagy nem tudok jelentkezni. December a magyar hitvilág leggazdagabb hónapja és én itt leszek veletek, hogy együtt élhessünk át sok-sok rég elfeledett csodát!


2 megjegyzés:

  1. Megengeded hogy feltegyek majd valamiket az üzenőfaladra?..ezek nagyon finom képek..hátha találok szépeket, az is igaz hogy szinte féltek megnézni...amikor feltettem senki sem likeolta!:)

    VálaszTörlés
  2. Persze hogy meg, kérdezni sem kell! Hátha most többen megnézik majd... én biztosan megteszem majd! :)

    VálaszTörlés