2011. november 15., kedd

Marketing - így is lehet

Már egy ideje figyelem a "vidéki stílust" forgalmazó  skandináv "cégeket". Bevallom engem nem annyira a termékek nyűgöznek le, mint az, ahogyan azt megvételre kínálják. A természetben fotózott kollekciók egy megmagyarázhatatlan többlettel rendelkeznek. Nem csak a lecsupaszított tárgyakat kínálják eladásra, hanem adnak hozzá egy képet, egy érzést... szívd magadba, vidd haza és érezd mindig ezt, ha az adott tárgyra, ruhára nézel. Szerintem zseniális marketing...Képek forrása itt és itt.

Nektek hogy tetszik ez a stílus? Vennétek valamit innen?
8 megjegyzés:

 1. Ez már annyira vidéki, hogy nem is házban, hanem erdőben használandó :)))


  Egyébként az a piros ágyneműs szett nagyon kellemes !

  VálaszTörlés
 2. Emlékszik valaki, milyen volt az igazi régi piros vonalkockás ágynemű nagymama ágyában? Olyant szeretnék, de azt hiszem most már mindegy hogy milyen, csak piros kockás legyen igazi "angol" szélével, közepén monogrammal(de ez utóbbi már vágyálom). Mariska

  VálaszTörlés
 3. Hát én szinte mindent vinnék,ismersz..a csizmát,az ágynemüket..és az ágyat is!..meg a feelinget..azt már beszívtam!..azt a préri..természet-feelinget!wild west..

  VálaszTörlés
 4. Kár, hogy itt nem lehet "like"-olni.. Marta! Olyan jó volt olvasni, amit írtál! :))

  VálaszTörlés
 5. Én turkáltam egy egész készlet piroskockásat jó pár éve, a vidéki házunkban használtam. És a legjobb az egészben, hogy a vidéki házunk "a" házunk lett, vagyis elhúztunk a székesfővárosból a piroskockás után!

  VálaszTörlés
 6. Mariska én valahol láttam ilyen piros kockás ágyneműt, utánanézek.

  VálaszTörlés
 7. Orsolya, Márta nagyon egyhúronpendültök! :)

  VálaszTörlés
 8. Én azt mondom kövesse mindenki Susula példáját, aki csak teheti! Vegyetek egy piros kockásat, aztán hátha úgy lesz a többi is! :)

  VálaszTörlés