2011. november 17., csütörtök

Barangolás Catherine Dickens birtokán II.

Legutóbb egyetlen házat néztünk meg a Dickens birtokon, menjünk most tovább és nézzünk meg két másikat is. A Kennedy házzal kezdjük, mely talán közelebb állhat a női lélekhez, mint a férfiak világához, pár napot azonban mi is "elviselnénk" itt.  Egy kicsit vattacukor érzésem van e házzal kapcsolatban, pedig igényes és formáiban is tetszetősek a belső terei. A következő lakásnál is van egy ilyen érzésem, én jobb szeretem a természethez közelebb álló pasztelles árnyalatokat. De a kutyus sokat lendít a hozzáállásomon. :)

Képek forrása
Hátra van még két különleges hangulatú vendégház, melyeket legközelebb nézünk meg közelebbről. Kíváncsi lennék, női szemmel (nekem ilyenem nincs) ti mennyire találjátok vonzónak és otthonosnak a ma bemutatott két házat? 


7 megjegyzés:

 1. Érdekes ez a vad kék spaletta, kicsit Görögországra emlékeztet. A berendezés olyan igazi "angolos", ahogy te írod vattacukros, ez így igaz de az angol lakberendezési lapokat amelyeket én ismerek mindben ilyen tarka-barka, fodros,rózsás,csipkés a szín és a hangulat. A dézsa tusoló viszont jó ötlet.Pici lehet a ház, ha a franciaágyak fal mellé tólva éppen csak elférnek, mit szólhatnak a vendégei ennek a megoldásnak?Mariska

  VálaszTörlés
 2. Nekem a második ház jön be.
  Kellenek az erős színek, legalábbis nekem.

  VálaszTörlés
 3. Nekünk már volt hasonló háló kuckónk.Akkor még fiatalabbak voltunk.:)

  VálaszTörlés
 4. Ezeknek a házaknak "CSAKIS"..ilyen hangulatot kellett adjon..annyira kicsik..itt nemigazán mutatnának a nagy kopott spaletták,ajtók,kőfalak..azoknak tér kell..viszont sokkal Rosszabbakat is láttam már..ezek aranyosak..igy kicsiben jók a pasztel szinekA konyhasarokkal nem vagyok kiegyezve..az nekem túl "Paneles"..elképzeltem volna oda valami élénk szineket..pld fa-árnyalatok,piros textiliákkal..stb..igy nekem az az érzésem hogy préselt butoranyag..ami könnyen mosható..stb..sztem ez volt a legolcsóbb befektetés..(vett egy tonna fehér festéket..aztán azt pasztelezte..sztem..)De van esze a kis hölgynek...!Igy kell ezt csinálni..majd az én blogomban meg lehet nézni a mellette levő kerámiaműhelyt is!..a SZMOLA EDINÁÉT!...

  VálaszTörlés
 5. Az a dézsás fürdő+ függöny... valami tünemény! :)

  mosolyra derítő...

  VálaszTörlés
 6. Piroska, az első hozzászólásodhoz akartam írni egy "megoldását" az ágykérdésnek, de aztán később te is megírtad, csak én kicsit másképpen akartam megfogalmazni. :)) Nem az ágy melletti hely számít! :)

  Egyébként bizonyosan ezzel a stílussas jár e színvilág és sok apró ötlet is van az enteriőrökben. Apró mint a dézsás fürdő. :))

  VálaszTörlés
 7. Márta megint egyetértek, és a kerámiaműhelyt is megnézzük nálad. De akkor mutasd is meg, hogy hová menjünk! :)

  VálaszTörlés