2011. november 10., csütörtök

Késő őszi hangulat Provence-ban

Bár lassan az ősz végéhez közeledünk, még ne engedjük el Provence hangulatát, hiszen az ilyenkor is fantasztikus lehet. Pont a természetközelisége végett aktuális minden évszakban. A következő képsor pihentet és feltölt, nézegessétek jókedvvel!


 
Képek forrása

Remélem örömötöket leltétek a képekben! 
6 megjegyzés:

 1. Mennyi szépség!Nagyon szeretem ezt a kopott hangulatot.:)

  VálaszTörlés
 2. Mindig arra gondolok, hogy ennél szebb-jobb már nem lehet, és akkor hozol egy annál is csodásabbat.Imádom ezt és a többit is.. A negyedik képen lévő kis gyűjtemény az itteni kedvencem. Jó hogy vagy nekünk! A színes egyéniségedet különösen kedvelem. Köszi. Kati..

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm én is. Ha tudnátok mi minden van még a tarsolyomban! :) De csak nem hagytok magamra és akkor előbb-utóbb kiderül minden. :)

  VálaszTörlés
 4. Na ..mi aztán nem.!.nem fogsz megszabadulni Tőlünk..tetszik a csilláros kép,a szürkés árnyalatok,(lehet hogy átfestem az ajtóimat?...:))és az egész diszletes,nagyon elegáns..ja..kaptam 3 vasabroncsot,ami hordón volt..ki akarták dobni,most ezeknek az összedrótozása következik..Hát hogy mi lesz belőle?..majd kiderül,az biztos hogy száraznövény-akasztó lesz!.mert gyertyacsillárom már van...:)..csokroknak...tartó

  VálaszTörlés
 5. Kedves Marta,
  évek óta vágyom egy igazi régi abroncsra, egyszer szeretnék adventi koszorút csinálni úgy, hogy fel is akaszthassam.Minden évben többet is csinálok, mert a nappaliba, télikertbe,étkezőbe és a 2 lányomnak is, no meg a bejárati ajtóra üdvözlő csokrot(nem merem a kerítés kapura mert eltűnhet)Nemsokára kezdhetem!!Mariska

  VálaszTörlés
 6. Kedves Mariska,én egyszer kivágtam egy nagy lonc-bokrot...hosszú indái voltak,vastagok,na én hamar-gyorsan legyártottam 4-5 kis koszorút,rögzitettem.hogy ugy száradjanak meg .és azóta azok az "alapok"..arra a tavaszi,adventi,borostyános,vagy őszi ajtódiszre... Nálam minden természetes,még ha meg is száradnak picit,friss fenyőágakkal,tobozzal diszitem!van egy nagy fatálcám,..na az meg tele van tobozokkal..amiket még Erdélyből hoztam!..és oly szépek...és keresek piros hecsedlibogyót..meg mahónia.bogyot(az ami minden amerikai üdv-lapon rajta van...Almákba...gyertyát,Mohát..ágakat..smindent ami természetes..

  VálaszTörlés