2011. augusztus 11., csütörtök

Rusztikus színpaletta és a kéklő Égei-tenger

Nagy rajongója vagyok az ókori görög kultúrának, de most nem erről szeretnék írni, hanem az utóbbi években kissé elhanyagolt görög vidékről. Igen, tudom, hogy a tengerparti görög falvak, szigetek ilyenkor zsúfolásig tele vannak turistákkal, de ez bennünket itt egy kicsit sem zavar. Amire most szeretném, hogy figyelmünket irányítsuk, az a falfelületek szabálytalansága, a fehér és a kék szín harmóniája, a színpompás virágok, a természetes alapanyagok felhasználása. Ezeket egészítettem ki néhány természetfotóval a hangulat hitelessége végett. Jó kirándulást! Képek innen és innen.

2 megjegyzés:

  1. Ó az a kopott-kék,vakitó fehérfalak,meg szúksikátorok,meg átlátszó tengerkék,meg Santorini,..meg árnyékot adó zsalugáteres "rézangyalát."...meglőttél...végem van..pedig viziszonyom is van!..Ellennék én ott a parton is ..egy kis hüvös fa alatt...:)....

    VálaszTörlés
  2. :)) Csodálatos ahogyan a kultúrában visszatükröződnek a természet színei. Nézzétek meg azt a kopott zsalugátert... szinte látom benne a tenger morajlását. Fantasztikus.

    VálaszTörlés