2011. augusztus 29., hétfő

Hangulatok vásznak között

Arra gondolván, hogy lassan-lassan közeleg az ősz, ösztönözni szeretnék mindenkit, hogy használjuk ki még a jó időt. Nem kell hozzá hétvége, még csak szabadnap sem, pakoljunk össze délután és menjünk ki a természetbe piknikezni. Mindenhol találni elérhető közelségben egy erdőt vagy vízpartot, amitől jobb hely nem kell a kikapcsolódáshoz. Vigyünk magunkkal pár hangulatos kiegészítőt, kedves, régi tárgyakat, pár vásznat, akár pléd helyett, vagy párnaként kitömve remek szolgálatot tehet. Ebben még én is segíthetek!
Képek forrása
Igazán örülnék, ha fotókon osztanátok meg velem efféle élményeiteket, s bemutathatnánk azokat itt is, mindannyiunk jókedvére, örömére.   
Nos, akkor

1 megjegyzés:

  1. Mégiscsak van telepátia!...hiszen ma én is ezt csináltam,egy kis baki történt.elejtettem a fényképezőgépem..azzal a mozgatható .."Izével "lefelé..pityegett de nem mozdult..Finoman visszanyomtam.....katt...és működik!Szivem nagyot dobbant..de remélem nincs baja!majd lesznek képek..Klassz,örömteli délelőtt volt,..Túztövist is metszettem...Szúrt is rendesen...:)

    VálaszTörlés