2011. augusztus 16., kedd

Butikmustra

Mostantól hébe-hóba benézünk egy-egy boltba is. Azért lesznek érdekesek ezek a fotócsokrok, mert a legtöbb esetben ezek mögött a boltok mögött valamelyik népszerű külföldi blog írója áll. Én kíváncsi vagyok, ki, hogyan tudja megvalósítani az általa vágyott, népszerűsített stílust. Kezdjük mindjárt egy népszerű és nekem nagyon tetsző francia bloggal. Biztosan fogtok még olyan bejegyzésekkel találkozni nálam, aminek forrása vagy ihletadója ez a blog volt:

Kép forrása
A bolt:

Képek forrása

Magam részéről nem szeretnék kritikákat írni az egyes boltokról, itt is csak halkan jegyzem meg, hogy a szuper blog után én többre számítottam. Bár a fotókon nem látszanak igazán a belső terek, így véleményt formálni sem igazán lehet, de nekem valami hiányzik.

Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. Mi tetszik és mi nem? Mennyire valósul meg szerintetek a blog hangulatvilága a boltokban, stb.


2 megjegyzés:

  1. Itt nem a boltról van szó hanem az eladandó árúról mert eladni akar,ha boltot szeretné meg mutatni akkor a portált fogja lefotózni.
    A jó árút akár egy pajtába is lehet árúlni,nem derülki a cikkedböl hogy a tulaj a boltot akarja reklámozni?
    Egyépként F...L.... csak inspirációt mutat a blogjába elég rég követem:)

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán értem, mit is akarsz mondani. Igen, a jó áru egy pajtában is eladható, sőt, nekem az tetszene csak igazán! :) Igen, a fotók az árut mutatják be, de látszik belőlük a hely atmoszférája is... amihez hozzáfűztem egy rövid gondolatot. Fontos az, hogy akarja-e reklámozni az áruját/boltját? Szerintem ez nem ide tartozik, én nem ezért mutattam meg a képeket. Inspirációkat mutat be és ezért választottam ezeket a képeket én is...

    VálaszTörlés