2011. augusztus 14., vasárnap

Régiségvásárra hangolódva

Pár perc és indulok a régiségvásárba ezért arra gondoltam, hogy nektek is egy hasonló hangulatú képsorral készülök.  Jó böngészést, aztán jelezzétek ha valami tetszik, ki tudja a következő játékomon mi lesz a nyeremény. :)


Képek forrása

9 megjegyzés:

 1. a pléh cuccok és a porcelán sotartó/cukortartó

  VálaszTörlés
 2. hehe...ugyanaz... :) a sótartó(cukortartó) de amúgy meg minden. Jaaa...és a régiségvásárról pedig képeket kérüüüünk. ;)

  VálaszTörlés
 3. más téma... :( az Éva cikkéhez hozzászóltál..én is gondoltam idemásolom,nem tudom ott olvasnád e.Arra reagálva,hogy a kis hazánkban meglelni a szépet)
  "...itt sajnos az emberek mentalitásával..a nézetükkel ,a hozzáállásukkal az életszemléletükkel van hiba....(csillagosdi hozzászólásához) a mi kis magyar honunkban. Ami persze lehetne nagyon szép is...csak hát...legegyszerűbben fogalmazva..nálunk mindenki olyan "merev" nem tudnak felengedni az emberek az állandó hajtás miatt tán..mindenki csak magára figyel..mire vitte..mi kell még..és az igazán fontos dolgok hanyagolódnak."

  VálaszTörlés
 4. Épp a bolhapiacról jövök. Már ha a PeCsa beli vásár annak nevezhető. Szép meg jó, de nem az én világom. Jobban szeretem az otthonos, barátságos, turkálós, igazi bolhapiacokat.
  Ilyenre viszont ritkán jutok el. Ha mégis, akkor apró kincsekre lelek:)

  VálaszTörlés
 5. Nos ma én is inkább csak apróságokat láttam, de nem vásároltam semmit... bár általában nem is ezért megyek. Képeket nem készítettem, engem frusztrálna fotózni, ha nem vásárolok semmit. Viszont hamarosan mutatok pár fotót a korábbi szerzeményekről. Az is valami nem igaz? :)

  VálaszTörlés
 6. A másik témát nem szeretném hosszasan kifejteni. Láttam Évánál is a hozzászólásodat. Tudom miről beszélsz, de nem értek teljesen egyet. Tudod miért nem? Mert Te is, Éva is, én is és még nagyon sokan látjuk ezt a problémát. Ha csak mi és az olvasóink máshogyan állnak az élethez, mint ahogyan leírtad, hirdetik közös értékeinket, akkor máris nem igaz az az általános "kórkép". Én erre törekszem. Tudom, hogy kevesebben vagyunk... de ha a nagyságunkat hirdetjük, többen leszünk, ha kesergünk akkor még kevesebben. Úgyhogy azt mondom, előre csak előre! Veled és mindenkivel! Lehet panaszkodva élni (ez nem neked szól, hanem általában), csak nem érdemes! :) Éltem hosszabb ideig külföldön és boldog voltam mindenhol, de csak egy helyen éreztem igazán boldognak és teljesnek magam... itthon.

  VálaszTörlés
 7. Remélem igazad lesz... :) én személy szerint egyre inkább érzem,hogy jó visszatérni a régi értékekhez...a déd- és nagyanyáink korában jobban tudtak mindennek örülni.Én nagyon szeretek gyönyörködni a természetben az egyszerűségben....és bízom benne,hogy egyre több embernek lesz ilyen az életszemlélete mint a tied..a mienk... :)

  VálaszTörlés
 8. Visszaérni a régihez...igen...attól függ mi az ÉRTÉKREND!Voltatok már olyan helyzetben?..hogy nincs fürdőszoba,áram,melegviz..stb..???Megoldottuk!Mosogattam hideg vizzel,este gyertyafénynél..és tűléltem..mert nem is ez a fontos..Hanem ami MÖGÖTTE VAN!Mert az mindenért kárpótol,hogy mezei virágcsokor van az ablakban,hogy hallgatom a patakcsobogást,hogy forrásvizet iszom,hogy nézegetem ahogy szaladnak a kék égen a bárányfelhők,..hogy,hogy kora reggel harmatos a fű,a selymet,a simogatást,érzem.....EZ van MÖGÖTTE!...a havasok,a fenyvesek...és csak ez van szem előtt...hogy őseink azért voltak derüsebbek mint mi..mert ezt érezhették,láthatták...

  VálaszTörlés
 9. ja ..és minden tetszik.....a kredencnek örülnék a legjobban...:)meg a vasszékeknek..asztallal..

  VálaszTörlés