2011. augusztus 21., vasárnap

Pompás francia ház

Már a táj is magával ragadó, a kőházakat pedig mindig is imádtam. Most mégis inkább bentre invitállak benneteket.


Azért e mellett a pihenősarok mellett ne menjünk el. Valaki esetleg el tudná képzelni, hogy lefekszik ide egy könyvvel a kezében, egy pohár vörösborral... megvárja, amíg az esti napkorong bíbor színűre festi az égboltot... hm?


De lépjünk beljebb, ezen az ajtón öröm... pedig nem hinném, hogy 12 ponton zár. :)


 Mennyi természetes anyag, micsoda harmónia!
Na itt azért nekem kilóg egy kicsit a lóláb. Önmagában ez a terasz nekem tetszik, viszont ha ámulva-bámulva végigjárom a házat, s enyhe bódulatban kilépek ide, akkor azt hiszem rögtön kijózanodom. Nincs hátul a sufniban egy nagy rozzant asztal, pár ilyen-olyan régi székkel? Vászon székhuzat is akad még, no meg pár kerámiacserép a virágoknak... Persze azért így is cserélnék pár napra a képen látható hölggyel. :))

Képek forrása

Mit gondoltok, kifejezzük személyesen is gratulációnkat a tulajdonosoknak a ház hangulatához? :)

7 megjegyzés:

 1. Igen..ez a faparketta..nem ide való és akerti butorok sem....de a ház az nagyon tetszik..a faajtó...az étkező..és a kis finom részletek...egyedül a terasszal van bajom..BIZTOSAN ÁTALAKITANÁM....:)

  VálaszTörlés
 2. Nekem bejön mindenestől. Nem kukacoskodnék, ha az enyém lehetne.

  VálaszTörlés
 3. valahogy az az érzésem mint ha nem is az a ház lenne ezzel a terasszal, ha csak az első és második képet nézem már nem is stimmel a betonfal a teraszon,valami sántit

  VálaszTörlés
 4. Áhhhhhh, gyönyörű, imádom, akaroooom!

  VálaszTörlés
 5. Zsófi és pillekata... valahol mélyen egyetértek! :)

  VálaszTörlés
 6. Éva az 1-2 képen nem ugyanazt a pihenőrészt látjuk, ahogyan a fa burkolatos szintén egy önálló terasz... stílusában túlságosan is önálló. De egyetértek, fura a dolog.

  VálaszTörlés
 7. Na ezt kérem szépen, úgy ahogy van. Ez az én világom :-). Tulajdonképpen már nem is sajnálom, hogy ilyen utálatos padlóm van, mint neki:-)

  VálaszTörlés