2011. augusztus 19., péntek

Ki a szabadba!

Előttünk a hétvége, remélhetőleg az idő is szép lesz, itt az ideje, hogy csináljunk valami szokatlant! Mert bizony ma már nem mindennapi fölkerekedni és kimenni a természetbe ebédelni egyet, majd csak örülni a hely szépségének, nézni a játszadozó gyerekeket. Csak elhatározni nehéz, megvalósítani nagyon egyszerű. De ha már elhatároztuk magunkat, mutatok pár képet, hogyan lehet egyszerűen stílusos és különleges a kimozdulás. 


Képek forrása

Asztalka, pár szék, zsákvászon, pár tányéralátét, étkészlet és evőeszközök egy ládában, néhány befőttesüveg a réten szedett virágoknak... már csak poharakat kell megtölteni, na meg a hasunkat. :) Ugye milyen egyszerű? Mégis szép emlék lesz a családnak.

2 megjegyzés:

  1. Én is igy szeretem,egyszerüen..semmi cicoma..Mű dolog.:).nagyon szépek azok az ernyős buga-virágok(szerintem sima gyom!!!)..a befőttes üvegben!Jelzem...a mezei virágcsokor két edényben mutat jól:a kerámiakancsóban...avagy Befőttesüvegben..(Miért?..a z átlátszó üvegben olyan varázslatosak a virágszárek,megduplázódnak...)...a kerámiában pedig olyan igazi rusztikus...

    VálaszTörlés
  2. Igen, gyom. Vadmurok. A lényeg, hogy ott, helyben megtalálható, a gyerekeknek élmény leszedni, a felnőtteknek pedig nézegetni, mert néha lehet ezt is... elszakadva a megszokásoktól, még egy gyom is lehet szép. Mártával egyetértek, befőttesüveg vagy kancsó, a mezei csokor így is - úgy is gyönyörű!

    VálaszTörlés