2011. július 23., szombat

Színes emlékek a cigánykaravánból

Az alábbi képsor Norvégiából származik. A cigánykaravánok hangulata ihlette a tulajdonosokat egy különleges kerti pavilon kialakítására. A nyitott kocsi a gyermekek számára maga a varázsbirodalom, a felnőttek számára egy kellemes kerti pihenőhely, a szabad élet szimbóluma. A kocsi színeihez és berendezéseihez a cigány és az indiai kultúrából merítettek ihletet. Nektek tetszik?   3 megjegyzés:

  1. Megmondom őszintén:vegyesen tetszik .A második..és 4.ik..és az utolsó tetszik..a többi ..hmmm.nekem kicsit sok...de bizonyos kertben ,valami szép virágbokor mellé PLDMocsári hibiszkusz..el tudnám képzelni..és elfogadnám!De akkor ide nem megy a bogrács!...de mégsem ez a kedvencem....remélem nem bántok meg senkit ezzel...

    VálaszTörlés
  2. Én úgy érzem itt 80%-ban az indiai kultúrát látjuk... ez ilyen. Színes, tarka... a mi kultúránkban giccsesnek is tekinthető, de ott természetes. Bevallom nekem tetszik a vidámsága és ahogy te írtad, én is egy tiri-tarka kertben tudnám elképzelni, a mocsári hib. pedig külön jó ötlet! Jószándékú véleménnyel nem sértünk meg senkit!

    VálaszTörlés
  3. Gondolkoztam rajta...utóvégre nagyon jól lehet fedezékbe menni idemenekülni..ha van egy mesés kert...és tényleg olyan exotikus virágokkal körülvéve..és esetleg valami patakféle is ..akkor már maga a tökély..és behunyt szemmel ...elfogadnám...vannak dolgok amikhez idő kell...de ha indiai..akkor már jobban szimpatizálom.....igen az indiai ételeket,szineket,kulturát nagyon vonzónak tartom..

    VálaszTörlés