2011. július 18., hétfő

Szép estét és babaálmokat éjjelre!

Egy rendhagyó képsorral szeretnék kellemes estét kívánni. Talán már sokan ismeritek Adele Enersen blogját. Mára az ő babafotóival búcsúzom! Aztán vigyázzatok, nehogy valaki elefántra ültessen benneteket míg békésen pihegtek! ;)


4 megjegyzés:

 1. Ilyenkor a legaranyosabbak a kisbabák,és büszkék lehetnek Reá a szüleik!Az én "kisbabáim"már kiröppentek...de azért néha itt van nekem a kisunokám,aki már ovis...

  VálaszTörlés
 2. A miénk még nem tud repülni, legfeljebb csak úgy mint a képeken. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon lélektelenek ezek a képek. Irtózatosan szomorúak. Nincs szebb egy babamosolynál, ami teljesen hiányzik ezekről a lélektelen gonosz képekről, ahol az anyuka egy lélektelen kis tárgyként HASZNÁLJA a gyermekét.

  VálaszTörlés
 4. A világot nézhetjük így is és úgy is... mindkettő valós, mert annak fogadjuk el. Nem mondom, hogy nem lehet így is nézni e képeket, de biztosan vannak csodálatos mosolygós babafotói is ennek az anyukának... de e képek másról szólnak. Talán használja a gyermekét, de biztosra veszem, hogy ő nem fogja ezt bánni, ha már megérti e képek lényegét. Szóval igazad van, mert az igazságnak sok oldala van... de ha már ezekből a képekből is ezt akarnám látni, akkor ezzel a szemlélettel a világ a megtestesült gonoszság színtere lenne... és és jobb szeretek boldogan élni.

  VálaszTörlés