2011. július 11., hétfő

Különleges hely, különleges vendégeknek

Mit lehet kezdeni egy használaton kívüli üvegházzal, vagy egy kiürített télikerttel? Kiváló nappali rendezhető be a belsejében. A benti klíma végett azért nem ajánlott minden napszakban, de képzeljünk el egy kellemes estét, ahol a gyertyáktól fényárban úszik az egész házikó...Népi tárgyak is szerepelnek a dekorációban, mint az alábbi fonálgombolyító és csévélő. De nincs "körbeakasztgatva" a fal mindenféle régi eszközzel. Ugye, hogy elegendő ennyi is a vidéki hangulathoz?

Képek forrása

3 megjegyzés:

 1. ha nem tudod hogy mit kell kezdenivalami régi tárggyal,csak kérdezz engem:pár perc..és tipp azaz ötlet születik?Igy lesz kerti diszem 5 db régi boroshordó-abroncsból..ami ráadásul rozsdás is kicsit,összerakom kegymásba őket,mint egy virágot...akkor biciklikerékből ruhaszáritó(csipeszkéket rá..ezt kicsit loptam...)..vagy évek óta gyüjtöm a törött szines csempéket:VALAMI kellene már legyen belőle:Virágtartó?nem!asztallap?nem!..eldöntöttem hogy a a kertbemenő járda szélét kicsit követem,szines mozaikkal kirakom,VAAAGY..egy 3x3-as placcot kicsempézek(persze GAUDI-stilusban)..és ot lesz a kertizuhanyozás,slagozás helye...mondjam tovább?...majd....eztán...

  VálaszTörlés
 2. ...ja ...és az ott...két tével!!!!!
  vagy...boros-parafadugókat beleteszek régi boros.demizsonba(persze a fonatot már levettem róla)..és már félig van.dugóval .DEKORÁCIÓ...(lásd képeim között)..:)

  VálaszTörlés
 3. Tetszik ez a lelkesedés és a mérhetetlen kreativitás! :)

  VálaszTörlés