2011. július 25., hétfő

Esti hangulatok a Faluból

Pihenésképpen nézegessétek végig ezeket a képeket. Békét, nyugalmat, harmóniát árasztanak. Egy olyan világból valók, amely valaha a miénk volt. Jó lenne valamit visszacsempészni belőle a mai életünkbe is. Mondjuk ezt hármat... békét, nyugalmat, harmóniát. 


4 megjegyzés:

 1. Én főleg a kályhákat, kemencéket hoznám vissza.

  VálaszTörlés
 2. A zsindelytető,szénapadlás,harmatos tej-szagu reggelek,ködös délutánok,csipogó csirkék,..istállószag(imádom)az az érzés amikor a harmatos reggelen belekukorékol a kokas a nagy álmos csendbe,a délidő..amikor minden pihen..a tücsökcirpelés és nem utolsósorban a kemence melege,őszi .téli hideg estéken...sosem felejtem a libagágogást...,és a tehén --MÚ..ÚÚÚ..ját...gyermekkorom emlékei ezek..és hiányoznak..HOZZUK VISSZA!..(.ezek MAGYARLÁPOSON VOLTAK!!)!!

  VálaszTörlés
 3. Bizony az nagyon jó lenne, ha több embernek lenne ma is kemencéje, kályhája, "masinája" vagy "spórja". Nem csak azért mert szép és van egyfajta természetközeli hatása, hanem azért is, mert napjainkban mérhetetlenül ki vagyunk szolgáltatva a gazdaságpolitikának... bármikor elzárhatják a gázt, áramot, mindent. Akkor mi lenne velünk? Várnánk, hogy valaki segítsen?

  VálaszTörlés
 4. Marta, amit írtál, szerintem egyszer mindenkinek át kellene élni. Nem kell, hogy mindenki így éljen a XXI. században, de egyszer próbálja ki... utána másképpen fogja látni a világot!

  VálaszTörlés