2012. február 26., vasárnap

Ünnep a déli féltekén

Nehezen tudnám elképzelni a karácsonyi ünnepvárást a nyár közepén, pedig sokaknak ez megszokott esemény. Egy ilyen képsort mutatok most, ahol a fehérséget otthon színei adják...
Képek forrása4 megjegyzés:

 1. Bocsánat,de a francia szövegben azt írja, hogy Koppenhága közelében a tenger és az erdő között van a háza.Attól még nagyon kedves ház, tipikusan skandináv fehér kerek csempekályhával, de 2010 nov-dec amikor a képek születtek ők is hidegben készülődtek a karácsonyra, bár erről szintén nem ír az eredeti szöveg.Mariska

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Maradjunk annyiban, hogy a fantáziámra bíztam e képsor üzenetét... :-) Úgy érzem sokszor az a fontos, amit a képek üzennek, s nem az, hogy lefordítsak és bemásoljak ide egy külhoni bejegyzést. De örülök - na most nem annyira :) -, hogy van aki megteszi helyettem.

   Törlés
 2. Ennyire üde zöldeket november-decemberben nem láthat az ember Dániában... tehát valami nem passzol, az eredeti közlésben sem.
  Szép estét!
  S.J.P.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez is igaz, éltem kint, a tél épp olyan mint idehaza, csak sokkal több a szél és hó helyett havas eső, ónos eső esik... de a fák, növények épp úgy viselkednek, mint idehaza. Csakugyan lefordítom már e cikket. :))

   Törlés