2011. december 17., szombat

Siklik a szán, repül a szán...

Odakinn végre óriási pelyhekben hull a hó! Talán sokak nem örülnek ennek, talán olyanok is akadnak, akik számára ez semmi különöset nem jelent. Sokkal többen vannak, akik viszont mindennél jobb örülnek ennek... s ők mindig meglágyítják a felnőttek szívét. Ha egy életre szóló élményt szeretnétek akár nekik, akár magatoknak, egyszer üljetek föl egy lovasszánra... a téli erdő csak rátok vár! 


Egy szánkóútra hívlak most benneteket. Előbb szánt választunk - tekintettel az apró részletekre is -, majd pedig elindulunk a havas erdőkön, falvakon át egy mesés világba. Szép utat kívánok Nektek!

Felkészültetek? Indulhatunk!


Időközben beesteledett, a mi utunk pedig a végéhez ért. Remélem élveztétek és kedvet kaptatok, hogy egyszer valóban kipróbáljátok!6 megjegyzés:

 1. Ne is mondd!!!!Milyen jó lenne! A szüleim a nagyobb testvéreimmel még anno lovas szánoztak.Falun,tanyán csak azzal lehetett közlekedni....
  Nekem már "csak" az jutott,hogy drága Kutyusunkat a kis szánkónk elé fogtuk és ő boldogan húzott bennünket.:)

  VálaszTörlés
 2. Én nagyon szeretném kipróbálni,csodálatos élmény lehet.Tartok tőle soha nem lesz módom rá!! :(

  VálaszTörlés
 3. Még többfelé ki lehet próbálni ma is. Utána kell járni, ha tényleg szeretnétek, mert ez tényleg "könnyen" megvalósítható.

  VálaszTörlés
 4. Így van! Most ez újra kipróbálható szerintem is.

  VálaszTörlés
 5. Gyerekkoromban volt benne részem,mert amikor nagy hó volt,egy-két szülő szánkóval indult el s felvették a dűlő utakon lévő gyerkőcöket.Odaértünk mindig időben az iskolába.Hazafelé úgyszintén.Azok a régi szép idők! :)

  VálaszTörlés