2011. december 17., szombat

Élet a hóban - elvágyódás az esőben

Egy élettel teli kisház vár ma ránk. Sok-sok melegség, fa, hagyomány. Az ilyen házakhoz nem szoktam egyebet írni, fedezzétek föl ti benne a szépséget. Magam csak annyit fűznék hozzá, hogy a nyers fa szín épp úgy képes vidéki hangulat közvetítésére, mint egy shabby vagy más "antikolt" lakásbelső. A természetességéből adódóan pedig "fölösleges" - ez esetben kizárólag dekorációként szolgáló - tárgyak nélkül is pompás hangulatot árasztana magából. 

Képek forrása

Mindenkinek kellene egy efféle hétvégi ház vidéken. Persze ehhez biztonságos vidék is kellene. De változik még a világ...


4 megjegyzés:

 1. Hűűűűű! ez még jobban tetszik,mint az előző!Tele van olyan tárgyakkal,amiket nagyon szeretek!Köszönöm,hogy feltetted!
  Én is remélem,hogy változik még a világ-jobbra...
  Ahogy este tombolt az eső, arra gondoltam,mi lenne, ha az eső helyett hó lenne? Azt hiszem,hogy ma nem tudnánk kimenni a házból.:)Pedig most ki kell,mert hívott a beteg egyik gyerekünk ,hogy menjünk hozzá....

  VálaszTörlés
 2. Telitalálat!Nagyon otthonos,hasonlit az én kis faházamhoz..Dejó lenne oda egy ilyen téglaburkolat..meg az a festett kredenc is elmenne,nem beszélve a sok kedves kis tárgyról,nomeg a fürdőszoba..jaj a kandalló..jaj a farakás meg a fenyves odakinnt meg a farkasorditó hideg..Már egészen boldog vagyok!..

  VálaszTörlés
 3. Mammka remélem már minden rendben! Olyan lassan tudok mostanában reagálni a hozzászólásaitokra, ne haragudjatok, nehezen érem utol magam.

  VálaszTörlés