2011. december 30., péntek

Hol ünneplitek az év végét?

Ajánlhatnék esetleg egy deszkákból tákolt házikót? Na jó, tudom, első ránézésre olyan, mintha a férj mérgében az egész házat beborította volna valami fészer lebontott deszkáival. 


Nos, ennél egy kicsit többről van szó. Egyfelől, ez nem családi, hanem egy hétvégi ház... a luxus kategóriából. Nem hiszitek? Akkor tessék:
Képek forrása

A moziterem poszterét csak humorral tudom megemészteni, de a funkciók és a szolgáltatások azért úgy gondolom kárpótolnának a poszter okozta sokkért. :) Nos, valami ilyen helyet el tudnátok képzelni szilveszterre? A szolgáltatások között azért még talán szót érdemelne a fantasztikus környezet, ahol a ház található. Bevallom, engem meglepett ez a "tákolmány".


2 megjegyzés:

  1. IGEN!De azért nézzétek milyen mélyek az ablakbélletek, tehát ez nem egy egyszerű tákolmány, komoly konstrukció és szigetelés biztos van mögötte, a külső borítás pedig biztosan nem vetemedő kiszárított gyantával teli fából készült.No és a kilátás lehet a legcsodálatosabb a Mont Blancra. Vágyom a pala falborításra és a kád oldalfalába épített világításra is. A pezsgő rendelt. Mariska

    VálaszTörlés
  2. Nekem már majdnem megvan..csak a fürdőt vinném át!..tetszenek a kékkockás függönyök!...

    VálaszTörlés