2011. december 12., hétfő

Hangulatok egy skandináv otthonból

Lassan a mi otthonunk is karácsonyi díszbe öltözik. Csak apránként csinosítgatjuk, hiszen minden alkalommal lelkünket is készítjük az ünnepre... kár lenne ezt elsietni. Nemsokára láthattok pár képet a mi házikónkból is, most azonban egy kellemes skandináv otthont szeretnék nektek megmutatni. A mindig fehér lakás ezúttal meleg fényekben pompázik, jó rajta elidőzni a szemnek...

Képek forrása
Ti hogy álltok a készülődéssel? Nem, ne siessetek akkor sem, ha még eddig nem jutottatok hozzá. Nem a díszítés számít, hanem hogy tudjatok örülni egymásnak, és a készülődés hangulatának. A karácsony "belül" létezik igazán... minden más csak azt szolgálja, hogy odabent fények gyúljanak, s melegség öntse el lelkünket.


2 megjegyzés:

  1. Csakis "belül" létezik a karácsony!
    Ez mindig is fontos volt számomra, és az lenne a jó, ha egész évben megmaradna.Családom mindent megtesz, hogy így legyen. A külsőség...egy kis hó jól jönne.Az olyan csodálatos tud lenni!:)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek én is...ha hó hull majd ..a mécsesek fénye bevilágitja majd a lelkeket...a család öröme...a fények..a belső Karácsony!

    VálaszTörlés