2011. december 21., szerda

Más léptékkel

Furcsa címet választottam ehhez a házhoz. Miért más a lépték? Ez is egy kőalapú vidéki ház, gyönyörű fa burkolatokkal, majd meglátjátok. Monumentalitása azonban több annál, mint ami szerintem a vidéki házak meghitt hangulatához kellene. Ez egy hatalmas luxus villa, amit csodálok, ám aligha tartok többre egy néhai istállóból átalakított kőháznál, vagy egy apró vályogháznál. Ez nem jelenti azt, hogy ne nézném végig örömmel a képeket és ne töltenék itt el boldogan pár napot. Csak más léptékkel kell nézni... azt hiszem. Képek forrása

Nektek hogy tetszett? Kellett-e a lépték váltás?

2 megjegyzés:

  1. Hát igen....szivesen lennék takaritónő itt..hogy mindennap láthassam..de ne én fizessem a villany-gázszámlát!Nagyon tetszik,elegáns..szép!

    VálaszTörlés
  2. :-) Írta egyikőtök, hogy ha ezzel a kandallóval fűtenek s a ház jól szigetelt (ebben biztos vagyok), akkor a fűtése olcsóbb mint egy gázfűtéses lakásé. Hogy mi az igazság nem tusom, de az biztos, hogy egyre több "alternatív" (értsd. természetbarát és okos) megoldás létezik, amely egy kályha vagy kandallóval kiegészítve biztosan gazdaságosan működtethető.

    VálaszTörlés