2012. április 5., csütörtök

Újra fölfedezve

Tegnap este, miközben képeket kerestem a mai bejegyzéshez, elém került egy képsor. Nagyon ismerős enteriőr volt. Nem a bútorok, nem is fotózott részletek, hanem inkább a ház hangulata. Szinte azonnal beugrott, kinek az otthona lehet. Már szerepelt ez a ház egy korábbi bejegyzésben. Megmutatom a képeket, ti kitaláljátok?


Képek forrása
Emlékeztek még erre a házra? Én igen, mert nagyon közel érzem magamhoz és ez a képsor is csak megerősít ebben. Szeretem ezt a házat, remélem még újra és újra fölfedezhetem.

4 megjegyzés:

 1. Én felismertem,csak lengyelre emlékeztem orosz helyett.Ez a ház és hangulat ami teljesen elvarázsol.Megnéztem az előző képeket is ,őrült jól sikerült az átalakítás.Csak egy valamire nem tudok rájönni:hogy a csudába nyitották ki a tetőtérben az ablakokat??:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ez jó kérdés. :-) Én automatikára gyanakszom... vagy ketteslétrára. :-)

   Törlés
 2. Azonnal fölismertem az orosz művész normandiai háza, nekem már elsőre is a bejárati veranda vegyes kő,tégla,lap, burkolata tetszett.Évekkel ezelőtt volt vitám a kőművésszel és sajnos családommal is, hogy a 30 éves ház melletti kőlapokhoz egyszerűen téglát kellene toldani,hogy szélesebb legyen az évek alatt kitaposott út.Az ember (már aki gondolkodik) nem oda teszi a járdát a fal mellé hanem oda ahol a szokásos útvonalon kitapossa)A gyalupad Normandiában ugyan olyan mint nekünk itthon amit a férjem még legény korában barkácsolt (40 éve)
  Nézzétek a mosdó fölötti tükröt, egyszerűen megnyesték a tető ferdesége miatt.Bátran hozzá lehet nyúlni a tradiciókhoz!!! Mariska

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van, egyetértek ismét. Az ember pedig gondolkodjon, mert képes rá. :-)

   Törlés