2012. április 13., péntek

Francia kőházban...

Ha már követitek a blogot egy ideje, akkor tudjátok, hogy rajongok a kőházakért. Ma egy különleges kőházat mutatok, melynek egyszerű, kopottas berendezése számomra kellemes harmóniát áraszt. Pár napot szívesen eltöltenék itt...Képek forrása
Nektek hogy tetszenek ezek az enteriőrök? El tudnátok képzelni itt pár szabadnapot?

12 megjegyzés:

 1. Par napot?:) En be is koltoznek - most rogton!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na tessék! És úgy látom nem te vagy az egyetlen... :-)

   Törlés
 2. Nagyon rafinált ez az "egyszerű" kőház.Gondolkodás nélkül elfogadnám.

  VálaszTörlés
 3. Hát ha ez a ház kopottas.......akkor én egy elsőbálos hamvas leányzó vagyok, nem öt gyerek meglett korú és alkatú anyja.....:D

  VálaszTörlés
 4. A kő..az a kopott....és AZ VISZ mindent..az már csak pénz és izlés kérdése..hogy igy van berendezve....Én is bevállalnám..nekem elég lenne a konyha is...:)

  VálaszTörlés
 5. Nekem leginkább a falak, burkolatok, mennyezet tetszik. Kedvencem a shabby chick, a nappali kandallója előtti fotelba szeretnék legelőször bekuporodni egy ilyen hűvös áprilisi napon, mint a mai.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bevallom én is a mennyezetért vagyok oda, a shabby pedig régen vonz...

   Törlés
 6. Végre,hogy találtam shabby rajongókat!!:-)Most kezdtem a blogírást ,barátokat keresek akik ugyanolyan ízlésvilággal rendelkeznek, mint én.Örülök Nektek!
  A képhez pedig:Ezt a házat sokkal könnyebb takarítani is,nézd meg a fürdőt.sehol egy vízköves foltos csempe.Nagyon tetszik nekem is,de mondjuk télen ez nem hideg-rideg??szerintetek?

  VálaszTörlés