2012. március 30., péntek

Otthonteremtőknek - A vidéki konyha I.

Az alábbi képsorral egy hangulatos vidéki konyha kialakításához kívánok ihletet nyújtani. A képek száma szinte végtelen, érdemes ide vissza-visszatérni... ellenben könnyen elmehet a kedvünk bármiféle felújítási szándéktól. :-) Kezdődhet a mustra? 

Képek forrása

11 megjegyzés:

 1. Csillagosi!Ne csináld ezt !Igazándiból mindegyik tetszik és jól érezném magam benne.Amelyiknél az ablak alatt van a mosogató, vagy azt asztal...hát...az igazán nekem találták ki!
  Nálam a tűzhely található az ablak alatt, mert ezt találtam megfelelőnek , mert főzés közben imádok kitekinteni az udvarra!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk is így van, hasonló okokból. :-)

   Törlés
 2. Egy-két kivétellel örömmel megvalósítanám bármelyiket.Jó kis ötlettár :) Köszi.

  VálaszTörlés
 3. óóóó, micsoda szepseges tuzhelyek! kulonosen a kékek.... <3

  VálaszTörlés
 4. Nekem a 14,18-asztal,28-tagine,29-feketetáblák,32,33,38,43-miért homoru az asztallap,mire hsználták vajon,?,47-faláda,49-ajtó..na ilyent kell csináljunk,kétfelé nyilik,55-nagy járólapok...61....es képek tetszenek..a többi is de itt megekadt a szemem...köszönöm,Máris inspirálódtam:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök. :-) Jöhet a következő kör? :-)

   Törlés
 5. Húúúúúúú ezt nem semmi volt végignézni,de megérte.Bár az én konyhám is tetszik,mégis jó ezekben a hangulatos konyhákban gyönyörködni.Ötletettárnak tökéletes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ti képesek vagytok egyben végignézni? Nekem nem ment. :-) Hamarosan jön a folytatás. Legyen csak egy helyen minden. :-)

   Törlés
 6. Kedves Márta! Az a homorú asztallap egy hentes v. húsvágó tőke - egyszer az ebay-en láttam egy pont ilyet, horror áron. A konyhák meg csodák!

  VálaszTörlés