2012. március 21., szerda

Angol vidéken...

E rövid szünet után, egy kedvemnek épp megfelelő képsorral szeretném nyitni a napot. A vidéki Angliába hívlak benneteket, egy arisztokrata család birtokára. Mintha egy régi filmben járnánk... ami nem is volna meglepő, hiszen egy forgatási helyszínek kiadásával fogló vállalkozás hirdetései között leltem rá. Noha az efféle házakra gyakran mondjátok, hogy hiányzik belőle az élet, azt javaslom töltsétek meg ti élettel, pár perc erejéig játszatok el a gondolattal, hogy e birtok korabeli tulajdonosai vagytok. Én kipróbáltam, bevallom nagyon élveztem. 
Képek forrása

Hogy tetszett az elképzelt időutazás? Azért örülök, hogy visszatértetek, hiszen nekünk itt és most van dolgunk. Lehet, hogy nincs ekkora házunk, birtokunk, de a lehetőségünk, hogy boldogan és egészségesen éljünk az itt van a kezünkben. Hogyan használjuk ki? Olvasgassátok rendszeresen a bejegyzéseket és együtt közelebb kerülhetünk a válaszokhoz.

3 megjegyzés:

 1. Szép, szép....de nekem kicsit rideg. A kuckósabb házikók jobban valók nekem.
  A konyhai tálaló viszont tetszik.. :) Elfogadnám (tányérostul persze) :)

  VálaszTörlés
 2. Méghogy rideg, üres, annyi minden apróságot lehet fölfedezni: már megint a fordítva nyíló ajtók, a széles-díszes padlószegélyek, függöny elkötők.No és a terített asztal, tipikusan angol terítés a deszert evőeszköz nem a tányér fölött hanem legbelül mellette,a konyha polcai....
  Nagyon tetszik.Mariska

  VálaszTörlés
 3. Kedves Mariska!

  Talán elkerülte a figyelmedet, pedig írtam: NEKEM kicsit rideg...Amit én kuckósnak, otthonosnak, barátságosnak tartok, az lehet, hogy számodra lenne sok.
  Ugye ismered a mondást: ízlések és pofonok... :)

  További nagyon szép, vidám napot! :)

  VálaszTörlés