2012. március 15., csütörtök

A következő napokra

Holnaptól pár napon át csak ritkán jutok a világháló közelébe. Cserébe különleges képeket s híreket hozok majd nektek! Most ezekkel búcsúzom...Saját fotók...5 megjegyzés:

 1. Kedves Csillagosi! Szépek a szürke marhák, egyszer én is csináltam 2 életnagyságút(azok nem voltak ennyire szépek, de az egyiket ellopták még így is)Valójában most nem ezért kezdtem írni, én más blogokat is nézegetek, főleg olyanokat amik belsőépítészettel, kertépítészettel kapcsolatosak. Még ha kritizálok is a tiéd összességében tetszik, a másikaknál problémának érzem azt, hogy nagyon dominál a trend, a pénzel megvásárolható design. A tiéddel egy hiányérzetem van, a többi blogon általában 20-30 olyan cím fel van sorolva kiket ők néznek, akiket ajánlanak, örülnék ha te is többet ajánlanál. Szép napot, várom a válaszod!
  (te legalább válaszolsz)
  S.J.P.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szervusz! Köszönöm észrevételed. Régebben gondolkoztam rajta -mármint a címlistán, aztán mégis meggondoltam magam. Egyrészt, mert kedvemtől függ, hogy éppen kiket kedvelek, másrészt pont azért, amit te is írtál. A legtöbb blogon a csodás képek mellé az anyagi világhoz való erős ragaszkodás társul. Sokszor ezért nem az "eredeti" szöveget írom a képek alá, melyeket használok, hanem saját gondolataimat, vagy fantáziáimat. Ha idetenném ezeket a linkeket, kapukat nyitnék vele egy olyan irányba, melyet szeretném ha másképpen látnának az emberek. Persze meggyőzhető vagyok, de úgy gondolom, hogy a képek forrásaira kattintva megtaláljátok azokat a lapokat, melyeket gyakran nézem, persze csak ha valóban érdekel. (Egyébként zavarna ha a végtelenségig kellene görgetni lefelé az oldalt a sok oldalsávos tartalom miatt.)

   Törlés
 2. Köszönöm, megjöttem. Pihenés nem volt, illetve mégis... ott általában minden cselekvés nyugtatóan hat az emberre.

  VálaszTörlés