2014. március 28., péntek

Teremtő tanítások III. - Következmények

Ha előző két bejegyzésem tételei igazak, akkor ebből következnie kell egy harmadik gondolatsornak... ami elég meglepő lehet. 

Induljunk hát Gyümölcsoltó Boldogasszonytól, a "világ fogantatásának" pillanatától. A tavaszi napéjegyenlőség után pár nappal kezdődik minden. Minden. Vagyis még fény és sötétség sincs e pillanatban, csak ez a pillanat van. Később, pont egy évre rá, erre a pillanatra esik majd a fény felülemelkedése a sötétségen. Ám ez a nap nem pontosan a tavaszi napéjegyenlőség napja, hanem pár nappal utána. Minden esetben utána. Vagyis van itt egy kevés időbeli "csúsztatás". Mégis innen, ettől a naptól indul a "spirál" - maradván e szemléletes de nem pontos fogalomnál - fordulása. Első körén a téli napforduló után pár nappal, karácsonykor születik meg a fény. Nem a téli napfordulón - vagyis azon a napon ami egy év múlva a napforduló ideje lesz - hanem pár nappal utána! Ismét némi csúsztatás. A fény növekedni kezd, ám még nem és aztán mielőtt eljutna az első kör végéhez, kiegyenlítődik. Először tehát a tavaszi napéjegyenlőség jön létre. Aztán a kezdőponton átlépve indít egy újabb kört, azaz a spirál újra csavarodni kezd, de ez a csavarodás, már "magától" tehát első fénymag életadó képességétől indul el, ám e fénymag halad tovább saját útján. Mint embernek gyermeke, új élet nyílik, ám a szülő éli tovább sajátját. Saját útján pedig itt, hol "gyermeke született" az ő testi létezésének ideje "leáldozóban van", az áldozathozatal ideje jön el, a "húsvét". Ez a saját út a kis videóban a szívalak többszöri kirajzolódása. Nézzétek csak mégegyszer: A fénytest eztán önként (!) adja magát halálba, majd húsvétkor  - három nap eltelte után (!) - feltámad és új szívet nyit. Az új szívből pedig új élet lesz, de már "mennyei színtéren". Ez az új élet születik meg húsvét hétfőn, s e két élet egyesül pünkösdkor. Közben az új fényfonál csavarja a "spriált" tovább ugyanezen az úton. Ez volna hát az élet rendje. Ezt éljük mi magunk is! Ezt élik a növények és az állatok is. De! Mik ezek az időbeli csúsztatások? Hiszen itt majdnem fizikai törvényszerűségek működnek, mégis hol ide tolódik egy-egy kulcsmomentum, hol oda? Hogyan lehetséges ez?!

Ha ez igaz, akkor a DNS szerkezetnek is követnie kellene ezt a változást. Sőt, a térnek és időnek "hajlíthatónak" kell lennie. Az is, még a mai világkép téridő rendszerében is:


Ebben a rendszerben az anyag változtatja meg a téridő geometriáját, a görbült téridőt éljük meg gravitációnak. De mi van a DNS-el? Talán mégsem tudunk mindent még róla? Vagy csak nem nyilvános e tudás? Hiszen ha az élet így működik, a téridő rendszer is így működik, akkor ennek is így kellene!

Emlékeztek, pár hete írtam a babültetésről. Megmutatom az eredményt: Erre nincs sem biológiai, sem fizikai vagy kémiai magyarázat a jelenkori paradigmáink között... ez eredmény nem értelmezhető. De attól még VAN! A bab DNS-e szerint mind a 6 hat szem egyenlő eséllyel indult. Mégis csak 3 szem hajtott ki azonos körülmények között. Ahová a legnagyobb szeretetem küldtem, ott mindkettő kihajtott (jobb oldali pohár), öt nappal később a másik cserépből kihajtott egy (bal o.), ahol csak úgy a földbe dugtuk, s végül amire haragomat próbáltam küldeni, megbocsátott ugyan, de... elpusztult. Akkor hogy is van ez a genetikus törvényszerűség?

Mik hát ezek a csúsztatások időben, térben, anyagban?

Hívhatjuk "reménynek". Itt lép közbe a teremtő. Itt jön el Jézus "ítélni élőket és holtakat". Itt kapunk feloldozást, itt kapunk kegyelmet. Itt a legerősebb a szeretet törvénye. Itt dől el az élethez és a teremtéshez való viszonyunk, s a továbbiakban e szerint halad tovább életünk egésze. Ami itt történik, az felülemelkedik a mai "klasszikus" tudományok törvényein.

Hogy mit kezdetek ezzel a tudással, rátok bízom. Ha felismertétek ennek jelentőségét életetekben és a benne rejlő VALÓS lehetőségeket, akkor kb.150 év múlva írjatok és megbeszéljük a tapasztalatokat. :-)

Ui.: Miért mondjuk, hogy ennyi vagy annyi "szem" mag? Így számoljuk a magokat nem? Vagyis mindent, ami az életet hordja magában. A kavicsot pl. már nem. De miért is? Mi a videón a pünkösd jelképe? Hol válik teljessé az élet?  

Kép forrása itt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése