2012. július 18., szerda

Felhívás! Eleven örökségünk pályázat

Volt nekünk egy játékunk itt a blogon, mely a "Legszebb vidék" névre hallgatott. A játék célja az volt, hogy összegyűjtse azokat a még meglévő épített értékeinket, melyek a magyar vidéket élővé teszik. A játékot időközben újra kellett gondolnom, s ennek eredménye lett tehát az új felhívás:

Várom azokat a fényképeket, melyek a magyar vidékre jellemző épületeket, portákat mutatnak be.Milyen házakat keresünk? Lehet régi, roskadozó, lehet szépen felújított, lehet újonnan épített, nem ez számít, hanem az, hogy tükrözzön egyfajta vidéki életérzést, amit nektek a magyar vidék jelent. Iránymutatónak itt van két korábbi bejegyzés, elhagyott és élő vidéki házakról, portákról.

Fotózzátok le a kiválasztott házakat és küldjétek el a nevetekkel és a település nevével együtt erre a címre: legszebbvidek@gmail.com 


A Facebookon az "Eleven örökség" mappába kerülnek azok a képek, melyek egy előzetes zsűrizés után arra érdemesnek találtatnak. 

A napokban a Facebook üzenőfalra több olyan képet töltöttetek föl, melyeket a pályázaton is örömmel látnék. Mutatok közülük párat:

Horváth Gábor  fotója
Vincze Anna fotója
Vajda Éva fotója
Kiss Katalin fotója
Csongor Mária fotója


Remélem sokan kedvet kaptatok egy kis fotózáshoz! Ideje felkeresnetek a környéketek értékeit, ki tudja, talán valódi kincset is találtok! :-)

4 megjegyzés:

 1. Csillagosi: Megtennéd,hogy az első két fotóhoz odaírod a nevemet? : Szabó Monika
  ennél a bejegyzésednél:http://faluhelyen.blogspot.hu/2012/06/regi-uton-jovonkrol-s-legszebb-videk.html
  Megköszönném!Fontos számomra a fotózás és vannak vele terveim....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, megtettem. Remélem készültek új képek, nagyon örülnénk neki. Ezúttal rögtön névvel együtt jelennek meg.

   Törlés
 2. Hogy én erről nem is tudok!Hogy lemaradtam:)Vajon találok-e még Fotó-témát?..Üdv Csillagosi..

  VálaszTörlés